Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Rebecca Rockliffe

Van Spilbergenstraat 134H, Amsterdam

Make-up workshop voor 2 of 4 personen door Rebecca Rockliffe, incl. set wimpers

Kies optie

In een Notendop

Make-up artist Rebecca Rockliffe leert je de basisstappen en -technieken je gezicht, ogen en lippen, aangepast aan jouw persoonlijke smaak.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een make-up workshop van 90 min. voor 2 personen, incl. set wimpers om mee te nemen (waarde € 70)
  • € 49,99 voor een make-up workshop van 90 min. voor 4 personen, incl. set wimpers om mee te nemen (waarde € 140)

De internationaal gekwalificeerde Britse make-up artist Rebecca Rockliffe brengt je in deze professionele make-up workshop van anderhalf uur de basics én geheimen bij van passende make-up: passend bij jou én bij de gelegenheid waarop jij er op je best uit wil zien. Na de Nederlandstalige workshop in haar eigen studio in hartje Amsterdam krijg je bovendien een set lashes (wimpers) mee naar huis.

Make-up kan moeilijk zijn om te perfectioneren wanneer je de basisstappen en -technieken niet beheerst. In haar ‘masterclass’ leert Rebecca Rockliffe je make-up technieken voor je gezicht, ogen en lippen, aangepast aan jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

In de workshops komen aan bod:

  • voorbereiding van de huid
  • aanbrengen van concealer en foundation
  • poeder / bronzer / blush / contouren / strobing
  • perfecte wenkbrauwen (ze zijn zussen, geen tweeling!)
  • “Day look eyes” / “Smokey eyes”
  • vleugel-eyeliner
  • plakwimpers aanbrengen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De workshops worden gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag (onder voorbehoud en op basis van het aantal aanmeldingen), avonden zijn eventueel mogelijk in overleg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rebecca Rockliffe

Rebecca Rockliffe is een ervaren en creatieve make-up artist met een eigen studio in de hoofdstad. De van oorsprong Britse toont haar (ook Nederlandstalige) vakvrouwschap en creatieve flair tijdens make-up opdrachten, bij bruiloften en verlovingen en bij fotoshoots. Met trots, flexibiliteit en creativiteit zorgt ze ervoor dat jij je specialer voelt dan je al deed: dat doet ze zelf in haar artistieke werk en ze leert het je zelf te doen tijdens haar workshops.