Rederij Lovers

Meerdere locaties

1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Laat je ontspannen meevoeren tijdens een rondvaart langs alle zinderende lichtjes van het befaamde lichtfestival inclusief GPS-audiogids.

Wat je krijgt


Rederij Lovers is official partner van Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge

De deal

 • Een verwarmde rondvaart van circa 75 minuten langs de lichtkunstwerken van Amsterdam Light Festival
 • GPS-audiogids in het Nederlands en Engels
 • Data: van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019
 • Opstapplaatsen
  • Prins Hendrikkade 25 (voor Centraal Station)
  • Prinsengracht 277 (Anne Frank-huis)
  • Leidsekade (Leidseplein)

Kies uit twee opties

 • € 10 voor een rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival - 1 kind
 • € 18,50 voor een rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival - 1 volwassene

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 25 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “The Medium is the Message” belicht deze 7e editie de rol van licht bij het overbrengen van een boodschap en wordt een nieuw licht geworpen op Amsterdam als medium voor het vertellen van verhalen.

Voorwaarden


Geldigheid: van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.lovers.nl/en/amsterdam-light-festival/water-colors-cruise. Selecteer de gewenste datum en tijd en reken af met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt je e-ticket direct per e-mail.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: toon je ticket bij aankomst op je mobiel. Gelieve 10 minuten voor vertrek aanwezig. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Inclusief Tony Chocolonely-reep, voor vertrek van de cruise af te halen op vertoon van je ticket bij de Tony Chocolonely-winkel aan de Oudebrugsteeg 15. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Lovers


Al sinds de oprichting in 1950 is Lovers een bekend gezicht op de Amsterdamse grachten en daar omheen. Dagelijks varen hun boten door de historische hoofdstad en ervaren gasten via een audiotour de magie van de grachtenpanden en huizen, musea, bruggen, bekende rivieren en andere hoogtepunten in de hoofdstad op een ontspannen manier vanaf het water. Combineer je rondvaart bijvoorbeeld met burgers of pizza's of een romantisch diner, of boek een romantische avondcruise op een luxe boot.

Rederij Lovers

Sightseeing of tour, Boottocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.