Geen nieuwe meldingen

Schuttersbergweg 8, Arnhem

LinkedIn fotoshoot bij in de studio van Reloved in Arnhem

Kies optie

In een Notendop

Laat je door een professional als professional vastleggen voor een zakelijke profielfoto, bijvoorbeeld voor op LinkedIn of je werk.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
Lilian
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 16, 2020
Vriendelijk ontvangst. Fijne sfeer en goede service.
S
SylviaTOP REVIEWER
44 beoordelingen23 beoordelingen
februari 1, 2020
Mooie studio en aardige ontvangst.

Over deze deal

Laat je door een professional als professional vastleggen voor een zakelijke profielfoto, bijvoorbeeld voor op LinkedIn of je werk. De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten en daarna kies je meteen je foto uit.

De deal

  • € 9,99 voor LinkedIn fotoshoot + 1 digitale foto (waarde € 53)

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 week van tevoren via e-mail op info@reloved.nl, o.v.v. Groupon. Voor eventuele wijzigingen bel je naar 0620 990 018.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Reloved

Bij fotostudio Reloved in Arnhem word je vastgelegd door fotografe Elly Elshof. Zij heeft 8 jaar ervaring met studiofotografie en fotoreportages op locatie. En ook door haar enthousiasme is Elly een flitsend persoon om in te zetten voor het schieten van beelden tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of trouwerij. In haar studio in de Arnhemse wijk Monnikenhuizen richt de fotografe haar lens vooral op kinderen, gezinnen en zwangere vrouwen en daarnaast houdt ze zich bezig met zakelijke en vrije fotografie. Alles is bespreekbaar en ze zet haar kennis graag in om jouw of jullie wensen scherp te stellen en alles uit de shoot te halen. Haar focus is een tevreden klant. Reloved is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kan er gratis parkeren.