In een Notendop
Ga voor een uitgebreide lunch met voor-, hoofd- en nagerecht in het groene Gooi.
Over deze deal
Zonder gangen zou een gebouw één grote ruimte zonder indeling zijn en heb je grote kans dat je tijdens een maaltijd je gezelschap niet kan zien omdat jullie tafel vol staat met gerechten. Wandel opgeruimd door een lunch bij Restaurant Atlantique.
Kies uit 5 opties
- € 19,99 voor een driegangen keuzelunch voor 2 personen (waarde € 47,50)
- € 29,99 voor een driegangen keuzelunch voor 3 personen (waarde € 71,25)
- € 39,99 voor een driegangen keuzelunch voor 4 personen (waarde € 95)
- € 59,99 voor een driegangen keuzelunch voor 6 personen (waarde € 142,50)
- € 79,99 voor een driegangen keuzelunch voor 8 personen (waarde € 190)
Deze lunch trap je af met een klassieke vissoep als voorgerecht. Nadat je fysiek en mentaal bent opgewarmd wordt er plaats gemaakt voor het hoofdgerecht, een broodje (wit of bruim desembrood) of salade uit de onderstaande lijst:
- Broodje gerookte zalm met kruidenmayo
- Broodje garnalenkroketjes met mosterdmayo
- Broodje tuna melt
- Broodje kalfsmuis met olijven
- Broodje oude kaas met grove mosterd
- Salade gerookte zalm
- Salade gegrilde tonijn
Om het een afgerond geheel te maken sluit je de lunch af met een nagerecht: kleine, zoete hapjes genaamd friandises.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Reserveren voor meer dan 2 personen is enkel mogelijk als deze personen een huishouden vormen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren. Exclusief drankjes. M.u.v. salade Atlantique. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Atlantique
Omringd door de groene zoom van 't Gooi staan de chefs van Restaurant Atlantique zorgvuldig en liefdevol in hun potten en pannen te roeren. Ze bereiden er met passie en kunde hun verse vis en schaal- en schelpdieren, en ook voor een mals stukje vlees draaien ze hun ervaren hand zeker niet om. De biologische en Fair Trade-vis wordt elke dag vers geleverd in de keuken en wordt vervolgens, net als het vlees, op ambachtelijke wijze bereid. De wijnen en bieren op de drankkaart zijn nauwgezet geselecteerd zodat ze de gerechten op het menu zwierig vergezellen. In de zomermaanden staat het terras klaar in een van de gezelligste straten van Bussum.