sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Restaurant de Liefde

Philip Gastelaarsstraat 5A, Doesburg

5 culinaire gangen van de chef voor 2, 4 of 8 personen bij Restaurant de Liefde

Kies optie

In een Notendop

Eigenaar Yoreck van de Brink heeft gewerkt bij Michelinrestaurants De Librije in Zwolle, De Leest in Vaassen en Ciel Bleu in Amsterdam

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Liefde is overal - in de lucht, in het hart en in een simpele aanraking. Je kan je erdoor laten meeslepen, je kan er hard tegenaan schoppen, je kan het met je meedragen en je kan het proeven. Laat je culinair verleiden in Restaurant de Liefde in Doesburg.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een 5-gangendiner ‘Zoen van de Chef’ + amuse voor 2 personen (waarde € 105)
  • € 94,99 voor een 5-gangendiner ‘Zoen van de Chef’ + amuse voor 4 personen (waarde € 210)
  • € 184,99 voor een 5-gangendiner ‘Zoen van de Chef’ + amuse voor 8 personen (waarde € 420)

Haal het weg en de wereld is letterlijk een kale plek om te verblijven. Precies, L-O-V-E. In Doesburg vind je de liefde gecentreerd in een restaurant met rode luifels. Binnen schijnt het warme licht van de kroonluchters en krijg je een vriendelijk welkom. Als starter krijg je een amuse geserveerd en daarna zal je in 5 gangen een fusion van passie, affectie en toewijding beleven. In de mood voor wat ‘wining and dining’? Dat kan ook. Het is mogelijk om een wijnarrangement bij te bestellen, laat je ter plekke adviseren. Kan uitstekend. Het 5-gangenmenu, of Zoen van de Chef, bestaat uit een amuse, een soep, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Kies voor een chef’s diner met vis, vlees of vegetarische gerechten.

Restaurant de Liefde

Bij Restaurant de Liefde draait het om eten. En om koken. En om verwennen. De eigenaar van dit restaurant is Yoreck van de Brink die bij Michelinsterrenrestaurant De Librije in Zwolle heeft gewerkt en maar al te goed weet hoe het hart sneller gaat kloppen van lekker eten. Met persoonlijke aandacht voor elk bord weet het team van de Liefde mensen te verrassen. Voor een bijpassende wijn kan sommelier en vinoloog Ben van de Brink je goed adviseren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. Valentijnsdag en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken. Let op: Groupon-promocodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het is niet mogelijk om groupons te combineren voor reserveringen op zaterdag en zondag. Exclusief drankjes. Geef dieetwensen van tevoren aan bij het reserveren. Niet geldig i.c.m. andere acties. Beperkte beschikbaarheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant de Liefde