In een Notendop
Na drie jaar in een Michelinrestaurant gewerkt te hebben laat chef De Razario zijn passie nu spreken in het menu van zijn eigen restaurant.
Over deze deal
Net als schilderen of toneel is koken een kunstvorm waarbij het interessant is om de grens tussen traditioneel en experimenteel op te zoeken. Proef culinaire expressie op een stijlvol podium in Restaurant de Rozario.
Kies uit 4 opties
- € 16,25 voor een culinaire driegangen keuzelunch voor 1 persoon (waarde € 32,50)
- € 32,50 voor een culinaire driegangen keuzelunch voor 2 personen (waarde € 65)
- € 64,50 voor een culinaire driegangen keuzelunch voor 4 personen (waarde € 130)
- € 96,50 voor een culinaire driegangen keuzelunch voor 6 personen (waarde € 195)
Het keuzemenu voor de driegangenlunch verandert elke twee maanden. Chef Jermain de Rozario kookt graag met regionale producten, dus de kaart wordt aangepast aan het seizoen. Om een idee te krijgen van wat je zoal kan verwachten van een lunch in dit restaurant, neem je een kijkje bij de foto’s. Alle gerechten die op de kaart staan zijn zorgvuldig samengesteld uit eerlijke producten, verrassende combinaties en passie voor het vak.
Omdat De Rozario de gasten in zijn restaurant graag verrast, zet hij zijn seizoensmenu’s bewust nooit online. Over de inhoud van het menu kunnen we dus alleen maar zeggen dat je je in dit restaurant heerlijk moet laten verrassen. Om er verzekerd van te zijn dat je als gast volop kan genieten van deze culinaire verrassing, heb je per gang wel de keuze uit twee opties.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.derozario.nl/. Vul je groupon-code in bij "Opmerkingen".
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant De Rozario
Jermain de Rozario is de naamgever, eigenaar en chef van dit sfeervolle, eigenzinnige restaurant in Helmond. Hij is graag in het restaurant aanwezig om zijn gasten te ontvangen, tussen het bereiden van culinaire hoogstandjes in de keuken door. De Rozario werkte drie jaar bij Michelinrestaurant De Lindehof in Nuenen en kookt in zijn eigen uitspanning graag op basis van zijn gevoel en bij voorkeur met regionale producten. Daarbij zoekt hij graag de grens op van traditioneel en experimenteel om zijn gasten te kunnen verrassen met creatieve en onalledaagse gerechten.