Geen nieuwe meldingen

Ginnekenweg 262, Breda

(Deluxe) tweegangenlunch voor 2-6 pers. bij Restaurant de Saeck Breda

Kies optie

In een Notendop

Kies je favorieten van de kaart of laat je verwennen met een “deluxe” lunch van de chef met gerechten die naar avondkaart neigen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
AJ
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 20, 2019
Het eten was lekker, ze doen niet meer mee met Groupon hierdoor waren de amuses vervallen. De wachttijden tussen de gerechten duurde lang, de broodjes met smeersel waren niet goed doorbakken. De bediening was uitermate vriendelijk en gastvrij

Over deze deal

Net als een gang in een huis meerdere deuren kan hebben, zo kan ook een gang in een menu je inspireren om nieuwe werelden binnen te stappen, om hier uiteindelijk een tijdje in te verblijven. Zwaai je smaakpalet wijd open bij Restaurant de Saeck.

Kies uit 6 opties

  • € 17,50 voor een tweegangenlunch à la carte voor 2 personen (waarde € 36)
  • € 34,50 voor een tweegangenlunch à la carte voor 4 personen (waarde € 72)
  • € 51,50 voor een tweegangenlunch à la carte voor 6 personen (waarde € 108)

  • € 24,50 voor een “Deluxe” tweegangenlunch van de chef voor 2 personen (waarde € 50)
  • € 48,50 voor een “Deluxe” tweegangenlunch van de chef voor 4 personen (waarde € 100)
  • € 71,50 voor een “Deluxe” tweegangenlunch van de chef voor 6 personen (waarde € 150)

Tijdens deze smaakvolle onderbreking van je dag vul je zelf in hoe deze eruit gaat zien. Je kiest óf voor een tweegangenlunch à la carte waarin je de keuze hebt uit alle salades/soepen en lunchgerechten, óf je geeft de hele boel uit handen en je laat je verrassen door chef Daan en zijn keukenbrigade. En het zou geen verrassing zijn als je al wist wat je ging krijgen, maar je krijgt tijdens deze “Deluxe” lunch in ieder geval een voor- en hoofdgerecht die allebei dichter bij de avondkaart liggen dan bij de lunchkaart.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Er wordt gewerkt met seizoens- en streekproducten dus de inhoud van het menu kan wisselen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant de Saeck

In het zuiden van Breda, op een steenworpafstand van het centrum, bevindt zich aan de Ginnekenweg Restaurant De Saeck. Dit mediterrane restaurant heeft dankzij een succesvolle crowdfunding haar deuren op een nieuwe plek en onder een nieuwe naam weer mogen openen. Il Mediterraneo, zoals het voorheen heette, mag dan inmiddels een minder exotische naam hebben gekregen, de gerechten zijn nog altijd geïnspireerd op de delicatessen uit de landen rondom de Middellandse zee.

Onder aanvoering van Daan Hoogeveen - eigenaar en chef-kok - worden hier dagelijks 'puur natuur' gerechten bereid met biologische ingrediënten en streekproducten. Zeeduivel met rodebietenrisotto, gekonfijte eendenborst en gegrilde tonijn in kreeftensaus, je geniet er van in een warme omgeving met geelgekleurde muren, een stenen vloer en een olijfboom die zorgen dat het vakantiegevoel wel heel dichtbij komt. Heb je liever het zonnetje in huis? Haal of bestel in dat geval gewoon een van de vele mediterrane gerechten die na een half uur klaar zullen staan om geadoreerd te worden.