Geen nieuwe meldingen

Westwal 7, Goes

Escaperoom naar keuze voor max. 8 personen bij De Werelt in Goes

Kies optie

In een Notendop

Los mysteries en puzzels op en kraak codes in een race tegen de klok tijdens dit zenuwslopende gezelschapsspel.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een ruimte waar men zich vrijwillig in op laat sluiten en Superman hebben 1 ding gemeen: ze hebben een S-cape. Speel de superheld en bevrijd iedereen uit een escape room van De Werelt.

De deal

  • € 64,99 voor een escaperoom naar keuze voor max. 8 personen

Stap met je beste vrienden, familie of collega’s de escaperoom “Restaurantkamer” of “On Worldtour” in. Hier komen jullie ingewikkelde puzzels, sloten en combinaties tegen. Steek de koppen bij elkaar en probeer binnen 60 minuten de sleutel te vinden en te ontsnappen. De Restaurantkamer bestaat uit vier restaurants waarin jullie de aanwijzingen moeten zoeken. On Worldtour is de oefenruimte waar jullie als band No Escape worden opgesloten, terwijl jullie op het punt staan om op wereldtournee te gaan. Voor beide spellen geldt hetzelfde doel: zo snel mogelijk wegwezen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@wereltgames.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt gehad. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant de Werelt

Restaurant de Werelt ligt aan je voeten in Goes. Met twee bijzondere concepten, "SteenGoed" en "Heel de wereld op een spies" ben je in gedachten in no-time vakantie aan het vieren in Zuid-Amerika. Gewapend met hete lavastenen - waar je zelf op gaat kokkerellen - en puntige spiesen met sappige stukken vlees van de barbecue lopen de gauchos tussen de tafeltjes door. Ook voor groepen is het een fijne plek, want je kan o.a. een swingende discodinnerparty boeken met discolampen en al. Of kom bijvoorbeeld langs voor een combi van een escaperoom en een uitdagend diner. Na 18.00 uur en op zondag kan je je gratis auto stallen op het nabijgelegen parkeerterrein De Koepoort. Het statige hoekpand met modern en industrieel interieur is dan nog maar een paar minuten lopen.

Restaurant De Werelt

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel