Restaurant Evoluon

Tweegangenlunch à la carte bij Restaurant Evoluon in Eindhoven

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ bekeken vandaag
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Trap je lunch af met een dagsoep, versgebakken brood en roomboter en ga daarna bijv. voor een panini met brie, rode uiencompote en walnoten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Ontspannen lunchen op een fijne locatie zorgt ervoor dat je niet hoeft te rennen voor een plekje in de bedrijfskantine, dat mes en vork altijd voorradig zijn en dat je niet plaats hoeft te nemen in de eeuwige rij voor het tosti-apparaat. Ontsnap aan The Hunger Games en verruil je kostbare tijd eens voor een 2-gangenlunch bij Restaurant Evoluon.

Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor een tweegangenlunch voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 22,99 voor een tweegangenlunch voor 3 personen (waarde € 52,50)
  • € 29,99 voor een tweegangenlunch voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 44,99 voor een tweegangenlunch voor 6 personen (waarde € 105)
  • € 59,99 voor een tweegangenlunch voor 8 personen (waarde € 140)

Plof neer op de comfortabele stoelen, schuif aan aan de stijlvolle tafeltjes en geniet in een geheel ontspannen sfeer van een tweegangenlunch waarbij je van start gaat met een soep van de dag met versgebakken brood en roomboter. Als je smaakpapillen op hun gemak opgewarmd zijn, kan je een blik werpen op het uitgebreide menu voor de tweede gang. Proef bijvoorbeeld de Oriëntaalse salade met gerookte zalm, gamba’s, avocadocrème, sesam en huisgemaakte atjar; of ga voor een panini met pikante salami, olijven, tomaat en kaas.

Als je dieetwensen of allergieën hebt wordt hier rekening mee gehouden, geef dit aan bij de reservering.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen en 14 juli t/m 19 augustus 2018).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Eventuele allergieën of dieetwensen kan je doorgeven bij de reservering. De inhoud van de menukaart wisselt regelmatig, omdat er wordt gewerkt met dagverse en seizoensgebonden producten. Let op: deze groupon is alleen geldig bij reservering viareserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Evoluon


In dit iconische pand aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven is genoeg ruimte voor zakelijke events als beurzen, conferenties, bedrijfsfeesten, presentaties en netwerkevenementen. De moderne en luxe uitstraling wordt ook doorgevoerd in de inrichting en dit maakt de locatie bij uitstek geschikt voor zakelijke aangelegenheden. Ook in het - Scandinavisch ingerichte - restaurant van Evoluon zit je goed voor een uitgebreide lunch, smakelijk diner of fijne borrel. Deze worden verzorgd door Hutten Catering. Omringd door ramen en met uitzicht op het water begeef je je in een oase van rust. Met mooi weer neem je plaats op het buitenterras voor een kopje koffie of high wine aan de fontein.

Restaurant Evoluon

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.