Geen nieuwe meldingen

Restaurant Grand Cafe Fossa

Bos en Lommerplantsoen 10, Amsterdam

Driegangendiner à la carte voor 2-4 personen bij Restaurant Grand Cafe Fossa in Bos en Lommer

Kies optie

In een Notendop

Een avondje uit in BoLo bij een grand-café op het water met Italiaanse keuken en rondom een zonnig terras en uitzicht op de Erasmusgracht.

Over deze deal

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.

https://reserveren.groupon.nl/preview?dealid=restaurant-grand-cafe-fossa-1&utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=PreviewBT” style=”margin: 0 10px 5px 0;”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/dkJWTCJ4cBQ9DcoqLRgT7M/t620x376/booking_beschikbaarheid-140x45.jpg”/> href=”https://reserveren.groupon.nl/?utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=Reservation” style=”margin: 0 10px 5px;”>

”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/uH1GQY7EBQrJgnKm4vQHFB/t620x376/booking_reserveren-140x45.jpg”/>

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor drie gangen à la carte voor 2 personen (waarde € 61)
  • € 42,50 voor drie gangen à la carte voor 3 personen (waarde € 91,50)
  • € 54,99 voor drie gangen à la carte voor 4 personen (waarde € 122)

Eten en drinken op het water. In Amsterdam. Klinkt als een aardige om van je to-do list af te strepen, non? Bij deze deal kan je all-out en van de kaart bestellen wat je wil. Je kan er kiezen uit 6 voorgerechten, 24 (!) hoofdgerechten - waarvan 8 pasta’s, 9 pizza’s en 7 vlees- en visgerechten - en 2 absoluut klassieke Italiaanse nagerechten. Let wel even op bij de lamskoteletjes, daarvoor betaal je een supplement van € 3.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Let op, voor de Lamskotelet geldt een supplement van € 3. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Grand Cafe Fossa

Bij Grand Café Fossa zit je in een ruimte die voelt als een tweede huiskamer. Wel een bijzondere huiskamer, want Fossa drijft op de gracht. De bediening is even vriendelijk als professioneel en stelt alles in het werk om het jou naar de zin te maken.

Facebook