Geen nieuwe meldingen

Restaurant Het Jachthuis

Lage Bergweg 31, Beekbergen

4-gangen à la carte bij restaurant Het Jachthuis (vanaf € 39,99/2 pers.)

360+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Uitgebreide menukaart met o.a. wildzwijn tournedos, gestoofde kabeljauw, groentenstrudel, cheese cake en nog veel meer

  • Restaurant ligt midden in het bos, op loopafstand van de Loenense watervallen

  • Gelegen in DroomPark Beekbergen, op 15 minuten van Arnhem en Apeldoorn

Over deze deal

Tafels in luxe restaurants dragen mooie witte linnen outfits, anders dan eettafels in huizen die vaak schaamteloos naakt lopen. Dirk je op voor een diner bij restaurant Het Jachthuis.

Kies uit de volgende opties:


  • € 39,99 voor een 4-gangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 82)
  • € 79,99 voor een 4-gangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 164)
  • € 119,99 voor een 4-gangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 246)

Vier gangen lang laat je je verbazen door de kookkunsten van de chef van het Jachthuis. Uiteraard kies je zelf van het uitgebreide menu waar je trek in hebt. Je selecteert zelf een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Het tussengerecht is een soepje. Er is voor ieder wat wils - vis, vlees en vegetarisch. Ook goed om te weten. Voor de carpaccio en gamba’s wordt een toeslag van à € 0,50 in rekening gebracht. Voor de hoofgerechten wild zwijn tournedos, trio van wild, hertenrug filet, lamskoteletjes, gamba spies wordt er een toeslag berekend à € 1,50.

Restaurant Het Jachthuis


Restaurant Het Jachthuis ligt midden in het bos, vlakbij de Loenense watervallen. Rijd met de auto de A50 af en je bent er in no time. Je kan gratis parkeren voor de deur. Het restaurant is sfeervol verlicht en de bediening is professioneel en vriendelijk. Maak een wandeling op de prachtige Veluwe en neem je hond gezellig mee, want die mag gewoon mee naar binnen. Je maakt er dus makkelijk een dagje uit van.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m maandag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per reservering te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 055 50 528 74, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Voor de carpaccio en gamba's wordt een toeslag van € 0, 50 gerekend. Voor de hoofdgerechten wildzwijntournedos, trio van wild, hertenrugfilet, lamskoteletjes en gambaspies wordt er een toeslag van € 1,50 gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Het Jachthuis