Geen nieuwe meldingen

Delftweg 58a, Rijswijk

Gastronomische driegangenlunch bij Michelinster-restaurant Niven

Kies optie

In een Notendop

Aanbevelingsbadge

© Groupon

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

In een ideale wereld ontbijten we iedere morgen met champagne en eten we de gehele dag op sterrenniveau terwijl overal waar we gaan een symfonie-orkest van wereldklasse het geheel van een passende soundtrack voorziet. Streep in ieder geval het middagmaal van dit feeërieke lijstje met dromen af en geniet met volle teugen van een driegangenlunch voor 2, 4 of 6 personen bij Restaurant Niven.

Kies uit de volgende opties


  • € 49 voor een driegangenlunch voor 2 personen
  • € 89 voor een driegangenlunch voor 4 personen
  • € 139 voor een driegangenlunch voor 6 personen

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Niven behoort al enkele jaren tot de vaderlandse top. Innovatieve en pure gerechten domineren de kaart, waar een speciale rol is weggelegd voor streekproducten die letterlijk in de achtertuin groeien. Groenten en kruiden eisen hier vaak een hoofdrol op, maar ook de mooiste vis en het fijnste vlees wordt met alle égards behandeld door de witte brigade. Tel daarbij op de vlotte en vakkundige bediening, de expertise van de sommelier en de ontspannen sfeer en het mag duidelijk zijn dat lunchen hier een beleving is.

Niven


Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen en in de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak, wat hem op zijn vierentwintigste al een Michelinster opleverde toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen. Eind 2009 herhaalde hij dit, nu voor Niven, zijn eigen restaurant in Rijswijk. Kunz is ook opgenomen in de prestigieuze Alliance Gastronomique Néerlandaise, wederom een kwaliteitsgarantie voor een mooie gastronomische ervaring. GaultMillau, dat het restaurant 16 punten geeft, riep hem bovendien in 2011 nog uit tot Belofte van het Jaar. Lang verhaal kort: de prettige ambiance, de fijne wijnen, de prachtige veelal met biologische ingrediënten samengestelde gerechten – alles klopt hier in het Westland.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag en zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 307 79 70, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

[BDA] Restaurant Niven - Michelin Team

Restaurant, Frans restaurant