Geen nieuwe meldingen

Asselsestraat 102C, Apeldoorn

Spareribs-menu om af te halen bij Ribs Company Apeldoorn

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Beroof jezelf niet van deze ribdeal en grijp je kans voor het te laat is, je kan kiezen tussen de smaken sweet, hot, BBQ of naturel.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
Hilda
2 beoordelingen2 beoordelingen
maart 8, 2020
Goede service. Heerlijk gegeten
M
Martijn
3 beoordelingen1 beoordelingen
februari 24, 2020
Prima eten. Goede hoeveelheid
R
Ronald
6 beoordelingen4 beoordelingen
februari 16, 2020
Vriendelijk, goede kwaliteit en scherp geprijsd.
P
Paul
2 beoordelingen2 beoordelingen
februari 9, 2020
Altijd heerlijke ribs! Ook lekkere patatjes.
M
MarionTOP REVIEWER
12 beoordelingen10 beoordelingen
januari 11, 2020
Echt super tevreden, eten is zeer goed van kwaliteit. Alles ook goed warm.
M
Marcel
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 4, 2020
Super lekkere en malse ribs, crispy friet en supervriendelijke mensen
A
anaj28
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 10, 2019
Super! Ribs is super lekker
R
Ronald
6 beoordelingen4 beoordelingen
december 7, 2019
Heel goede prijs-kwaliteit verhouding, dwz zeker met groupon ronduit goedkoop voor wat je krijgt. Erg malse ribs met veel vlees.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • Spareribs-menu Medium om af te halen
  • Incl. saus naar keuze
  • Keuze uit: sweet, hot, BBQ of naturel

  • Voor 1, 2, 3 of 4 personen
  • Geldig t/m 25 februari 2020

  • Het menu bestaat uit:
    • 500 gram spareribs
    • Een frisse salade met dressing
    • Friet met een saus naar keuze

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 25 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 6 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Alleen geldig voor afhalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ribs Company Apeldoorn

De Ribs Company Apeldoorn is een plek bij uitstek waar je heen gaat als je trek hebt in spareribs en in Apeldoorn of omgeving woont of bent. Mocht je nou meer trek in een hamburger of hot wings hebben, trek je dan vooral niet al teveel aan van de naam van het restaurant. Ook hiervoor zit je namelijk goed bij Ribs Company. En hoewel het aanbod verder reikt dan de altijd populaire spareribs doen ze hun naam zeker wel eer aan. Zo hebben ze heel wat spareribs-menu's voor je in de aanbieding. Waarbij de Kapsalon Spareribs toch wel de meest opvallende is. Of het ook de lekkerste is, dat is aan jou natuurlijk om te bepalen. En wil je je maaltijd bij deze Apeldoornse spareribs-specialist in stijl afsluiten? Bekijk dan - hun ijskoude Ben & Jerry's-aanbod.

Ribs Company Apeldoorn

Restaurant, Amerikaans, BBQ-restaurant