Rijschool Maasstad

10 of 12 motorrijlessen incl. AVB en AVD bij Rijschool Maasstad

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop


Leer veilig en vertrouwd deelnemen aan het verkeer op een motor, incl. gebrui van een broek, jas, handschoenen en helm van de rijschool.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 279 voor 10 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 665)
  • € 329 voor 12 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 731)

De lessen duren 50 minuten, maar worden altijd gegeven in blokken van twee: in totaal ben je dus per keer 100 minuten de kneepjes van het motorrijden aan het leren. Als de instructeur denkt dat je klaar bent voor de examens, zal je je AVD- en AVB-examen afleggen. Tijdens je lessen mag je gratis gebruikmaken van de motorkleding- en spullen van de rijschool, zoals een broek, jas, handschoenen en helm.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 33.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 230 7788 óf 0624 810 337, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd 18 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt de les in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Één les duurt 50 minuten. Lessen worden gegeven in blokken van 100 minuten. De twee praktijkexamens zijn alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Maasstad. De instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor die 2 examens. Niet geldig i.c.m. andere acties. Opstapplaats: Pijperstraat 35, 3034 EG Rotterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Maasstad


Rijsschool Maasstad in Crooswijk is actief in Rotterdam en omgeving. Of je nou motor-, auto- of aanhangerrijlessen wil, de school kan een passend pakket samenstellen. Ook kan je er een spoedcursus volgen of je oriënteren met een proefles.

Rijschool Maasstad

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.