Geen nieuwe meldingen

Rijschool Oscar

Try The Bike Experience: 120 min. lang kennismaken met motorrijden bij Rijschool Oscar in Den Haag

Resterende tijd beperkt!
Tot 84% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga spelenderwijs aan de slag met de basisvaardigheden van motorrijden, zoals op- en terugschakelen, bochten maken en een snelle slalom.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 24,50 voor een “Try The Bike Experience” voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 48,50 voor een “Try The Bike Experience” voor 2 personen (waarde € 300)

Stap in de wereld van ronkende motoren en maak kennis met de basisvaardigheden van het motorrijden. Tijdens deze experience begin je met een korte introductie, terwijl je geniet van een glaasje fris of een kop thee of koffie. De instructeur vertelt wat je precies te wachten staat, waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Zodra je de benodigde kennis hebt opgeslagen, is het tijd de liefde tussen mens en machine te ervaren door aan de slag te gaan op een afgesloten oefenterrein. Je leert onder andere op- en terugschakelen, scherpe bochten te maken en een snelle slalom.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0615157878, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: deelnemen kan vanaf 20 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties. Trek een stevige lange broek aan, zoals een jeans. Let op: de Try The Bike Experience is geen rijles, maar spelenderwijs kennismaken met de motor. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Oscar

Bij Rijschool Oscar leiden ervaren instructeurs leerlingen op tot zelfstandige en milieubewuste bestuurders in Den Haag en omgeving. Reguliere auto- en motorrijlessen, spoedcursussen en theorielessen in de vorm van een eendaagse cursus behoren tot de mogelijkheden. De enthousiaste instructeurs doen er alles aan om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen. Zo kan je bijvoorbeeld lessen volgen op flexibele tijden en volgen rij-instructeurs regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste wetten, regels en de eisen om dat felbegeerde roze pasje binnen te slepen.

Rijschool Oscar

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.