Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Randstad 2105 F, Almere

Een jaar lang onbeperkt ontharen met IPL bij Rimpelzorg Kliniek Almere

Kies optie

In een Notendop

Zeg Hasta Mañana tegen ongewenst haar met een IPL-behandeling voor een zone naar keuze.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
hannie
3 beoordelingen3 beoordelingen
maart 1, 2021
Goed bereikbare praktijk, goed parkeren en schoon. Vriendelijke en betrokken arts
H
Helga
3 beoordelingen3 beoordelingen
december 18, 2020
Erg vriendelijke arts en een superresultaat! En als extra cadeautje ook nog een mooie serenade van hem met een mooi lied begeleid door een mooi harmonium.

Over deze deal

Net als je verzameling Abba-knipsels is ongewenst lichaamshaar een beetje genant en kan je het beter verbergen in plaats van ermee in iemands gezicht te wapperen. Gimme! gimme! gimme! een jaar onbeperkt ontharen met IPL bij Rimpelzorg Kliniek en voel je weer as good as new.

Kies uit 2 opties

  • € 69 voor 1 jaar onbeperkt ontharen van een S-zone
  • € 99 voor 1 jaar onbeperkt ontharen van een M-zone

Hou er rekening mee dat je minimum 7 weken tussen de behandelingen moet laten.

Wil je als een echte dancing queen je armen in de lucht kunnen gooien en je beste beentje voor zetten, zonder dat er ontsierende haartjes te zien zijn, ga dan voor een jaar lang onbeperkt ontharen met IPL. Ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Er zijn zo’n 5-10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken en tussen elke behandeling is een periode van minimaal 6 weken vereist om je huid genoeg rust te gunnen.

Kies eerst voor een zone en bepaal daarna voor welk bijbehorend pakket je kiest:

Zone S Zone M
Wenkbrauw tussenstuk Hele gezicht
Bovenlip Nek
Kin Oksels
Hals Schouders
Handen Buik
Voeten Bovenrug
  Billen
  Bikinilijn (rand)

De pakketten

S-pakket bestaat uit:

  • 1x S-zone

M-pakket bestaat uit:

  • 1x M-zone

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor de eerste behandeling. Na inwisseling mag je nog 12 maanden onbeperkt IPL ontharen bij Rimpelzorg Kliniek in Almere op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0610 882 004, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon afgedrukt of op je mobiel. Zorg dat de te behandelen zone voor de behandeling geschoren is. Alleen geldig voor de vestiging in Almere. Alleen geldig voor dames. De behandelingen dienen minimum 7 weken uit elkaar te liggen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rimpelzorg Kliniek

De kliniek met vestigingen in Hilversum, Almere, Amsterdam en Amersfoort is het toneel van de professionals van Botuline Rimpelzorg Kliniek. De naam zegt eigenlijk al genoeg maar naast ervaren zorg voor het aanpakken van rimpels kunnen ook littekens, ouderdomsvlekken en wratjes worden behandeld en kan je tatoeages weg laten laseren. Bovendien is de kliniek met vestigingen in Hilversum, Almere en Amsterdam jouw pleisterplaats voor behandelingen met injectables, voor haarimplantatie, voor feacelifts en voor ooglidcorrectie met PlexR. Alle behandelingen bij Botuline Rimpelzorg Kliniek staan onder supervisie van de BIG-geregistreerde esthetisch chirurg dhr. Sediqi uitgevoerd.