sluit
TTD Launch

Roast Leeuwarden

Nieuwestad 63, Leeuwarden

4-gangendiner van de chef bij Roast Leeuwarden in hartje centrum

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je verrassen door de culinaire creativiteit van de chef tijdens een viergangendiner bestaande uit voor, tussen, hoofd en na

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 4-gangendiner van de chef
  • Laat je verrassen met een creatief menu
  • Bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
  • In het hartje van de Friese hoofdstad
  • Bekijk de menukaart om vast een impressie te krijgen van wat de keukenbrigade hier zoal uit de culinaire mouw schudt
  • Geldig op alle dagen van de week
  • Maandag t/m donderdag en zondag aanvang tussen 17.00 en 19.30 uur
  • Vrijdag en zaterdag aanvang tussen 17.00 en 18.00 uur

De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op alle dagen van de week. Op maandag t/m donderdag en zondag met aanvang tussen 17.00 en 19.30 uur. Op vrijdag en zaterdag met aanvang tussen 17.00 en 18.00 uur. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Roast Leeuwarden

Culinair genieten met een geroosterd randje. In het hart van de Friese hoofdstad vind je Roast Leeuwarden waar het horecahart met passie klopt. Goed eten, gastvrije bediening en een fijne sfeer zijn wat de keukenbrigade en de gastheren en -dames je willen meegeven tijdens een bezoekje aan hun restaurant. Op de menukaart prijken gerechten als kabeljauw met crème van gepofte aardpeer, entrecote met gerookte cashewcrème en mille-feuille van rode biet; waarbij zowel de liefhebber van vlees, vis als vegetarisch eten weg kan zwijmelen. En als je je wil laten verrassen door de chef, bestel je een 4, 5 of 6-gangendiner.