Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Joris van den Berghweg 101 a, Amsterdam

Toegang tot één van de vier Rooms Escape voor 2 - 7 personen bij Room Escape Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Leer je vrienden kennen én daag jezelf uit in één van de vier uitdagende Rooms Escape die elk een eigen thema hebben.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 69,99 voor toegang tot één van de vier Rooms Escape voor 2 - 7 personen

Met knikkende knietjes naar de Room Escape Amsterdam hoeft in principe niet. Maar spannend is het wel. Je mag je 15 minuten van tevoren melden, zodat je je in alle rust (en met een kopje koffie of thee) kan voorbereiden op de zenuwslopende ervaring in één van de vier kamers. Welke kamer is nu het leukst? Het meest spannend? Tjah, je kan een kijkje nemen in Het Wapendepot of peentjes zweten in The Vault frons je wenkbrauwen in Quarantaine of zoek ‘de bossen’ in Into the Woods. Brrap, weet je het al?

Room Escape Amsterdam

Bij Room Escape Amsterdam kan je lekker griezelen/gruwelen en jezelf uitdagen. In onwillekeurige volgorde. Is gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West, waar je trouwens gratis kan parkeren. Ook fijn. Wat ook fijn is, is dat je je Room Escape avontuur kan combineren met een vergadering, borrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, van 9.00 tot 22.00 uur. Niet eerder dan 5 dagen vooraf te boeken.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://www.roomescapeamsterdam.nl/alle-kamers/, met gebruik van je groupon-codes.
In het lege tekstveld noteer je de grouponcodes en controlecodes, vervolgens vink je bij Bestelling aan: betaling bij aankomst. Neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: Minimaal 2 en maximaal 7 personen per spel. Eén spel duurt maximaal 1 uur. Minimumleeftijd is 16 jaar. Voor kinderen onder de 16 jaar is het mogelijk om mee te doen onder begeleiding van een volwassene. Het is niet toegestaan om onder invloed van drank of drugs deel te nemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Room Escape Amsterdam