SalsAnna

Oosteinderweg 247A, Aalsmeer

Cursus salsadansen voor 1 of 2 personen bij SalsAnna in Aalsmeer

Kies optie

In een Notendop

Ervaar de passie en het plezier van salsa; leer de basis en diverse figuurcombinaties, net als het puur luisteren naar de muziek.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Cursus salsadansen voor 1 of 2 personen
  • Speciaal voor beginners en dus op niveau 1
  • 5 weken lang soepel bewegen, met 1 les van 1,5 uur per week
  • Na het afronden kan je doorstromen naar niveau 2 en 3
  • Om uiteindelijk op topniveau te kunnen salsadansen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste les. Na inwisseling is je groupon nog 5 weken geldig op woensdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 week van tevoren via e-mail op info@salsanna.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. de cursus wordt gegeven op woensdag. Kijk voor het volledige rooster op http://www.salsanna.nl/rooster.html. De cursus start vanaf 8 personen, als dat aantal niet gehaald wordt kunnen de aangemelden zich aansluiten bij de eerstvolgende cursus. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SalsAnna

SalsAnna staat voor passie en plezier. Doordat de passie voor Salsa van eigenaresse en docente Anne Karen niet alleen ontstaan is door de dans maar zeker ook door de muziek zijn de lessen bij SalsAnna breder georiënteerd. Het gaat niet alleen om tientallen figuurcombinaties, spagaten en tripleturns; het gaat ook om luisteren en kunnen dansen op de muziek, kunnen inspelen op intermezzo's, kunnen inschatten hoe je het beste met je partner danst, kunnen lachen en bovenal genieten. Bij SalsAnna kan je overigens met minstens zoveel passie en plezier (privé)lessen en workshops Bachata, Kizomba en Merengue volgen en ze organiseren ook regelmatig feesten op hun leslocatie The Beach in Aalsmeer.