Sauna Deco: entree voor twee voor de hele dag ontspannen aan de Amsterdamse grachten

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Typisch een geval van badderen, stomen, dampen, ontspannen en vooral niet meteen weer dóórgaan bij deze stijlvolle sauna in het centrum.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als recupereren, relaxen, rusten, uitpuffen en ontspannen staat het woord sauna voor even gewoon helemaal niets doen in een weldadige setting. Verpozen zonder tussenpozen in hartje Amsterdam bij Sauna Deco.

De deal

  • € 24,99 voor sauna-entree voor 2 personen (waarde € 50)

Bij Sauna Deco willen ze dat je stijlvol ontspant, geheel in de geest van de gehinte kunststroming, en daar hebben ze het interieur op aangepast. Goudkleurige details, mooie stenen vloeren en uiteraard alle mogelijke faciliteiten op het gebied van spa en wellness.

Behalve lekker loungen kan je hier ook even een moment voor jezelf pakken in een van de rustruimtes. Het gebruik van een handdoek is verplicht. Je kan die van huis meenemen of er tegen betaling ter plekke een huren. Badjas en slippers zijn niet verplicht, maar kan je ook huren.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 april t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. 3 t/m 24 augustus 2019 en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 623 8215, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief handdoek, slippers en badjas. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sauna Deco


Deze Amsterdamse stadspa biedt je alles om een paar uur te ontspannen. Aan de Herengracht, op 4 minuten lopen van de Dam, zet je hier de stress even op mute en maak je gebruik van de ruim 600 m² aan spa en wellness in bijzondere stijl. Stap binnen en waan je in het Parijs van de twintiger jaren. Het interieur komt namelijk rechtstreeks uit het Franse 'aristocratische' warenhuis "Au Bon Marché". Zo hangt het pronkstuk van het warenhuis nu in de lounge en schitteren de glas-in-lood-ramen op weldadige wijze. En vergeet de faciliteiten niet: Finse saunacabines, stoombad, infraroodsauna's, massages en andere spa- en wellness-mogelijkheden. De lekkere trek stil je tussen het ontspannen door met een broodje, salade of soep.

Sauna Deco

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.