sluit
TTD Launch

Savi Trading

Cursus 'strategisch online handelen' bij Savi Trading

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen

In een Notendop

Je leert in het Engels hoe je op strategische wijze online in aandelen handelt met behulp van video’s, webinairs en oefenplatform.

Over deze deal

Kies uit twee opties

De Engelstalige cursus is ontwikkeld om op een vereenvoudigde manier alle aspecten over het handelen in aandelen succesvol aan te leren. En dat in 7 stappen met behulp van meer dan 12 uur aan video’s en beschikking tot minstens 4 webinairs per dag. De cursus covert:

  • Beleggingscategorieën en aandelen
  • Vreemde valuta
  • Vastrentende waarden
  • Regelmatige Vraag-en-Antwoord sessies

Daarnaast heb je ook toegang tot rapporten om je ontwikkeling bij te houden, een demo om te oefenen en een one-on-one met een echte professional. Na 3 maanden doe je examen en krijg je -als je je examen hebt gehaald- een certificaat.

Savi Trading

Savi Trading is opgezet door een groep investeerders, bankiers en beleggers die niet financiële types inzicht in de markt wilden leren geven. Het bedrijf heeft als visie om de ‘gewone mensch’ in staat te stellen zelfstandig hun eigen financiën te beheren en te laten groeien. Zij bieden dan ook cursussen voor elk niveau d.m.v. regelmatige Vraag-en-Antwoord sessies, online video’s, oefenplatforms en one-on-one gesprekken met echte professionals.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 6 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op http://gr.pn/1bxFn7I. Vul bij "Invitation Code" je groupon-code in. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Savi Trading