Geen nieuwe meldingen

Ticket voor Schiphol Experience: ontdek hoe de grootste luchthaven van Nederland werkt

Schiphol Experience

Resterende tijd beperkt!
Tot 43% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Neem een kijkje achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland tijdens deze bustour.

Wat je krijgt

  • Ticket voor Schiphol Experience-bustour
  • Opstaplocatie: Schiphol Plaza, Planes@Plaza-winkel, Schiphol

Laat je tijdens een bustour van een uur meenemen achter de schermen van grootste Nederlandse luchthaven: Schiphol.

Kies uit twee opties

  • € 4,99 voor een ticket geldig voor 1 kind t/m 11 jaar oud (waarde € 8)
  • € 8,99 voor een ticket geldig voor 1 volwassene vanaf 12 jaar oud (waarde € 16)

Schiphol Experience

Tijdens de Schiphol Experience-bustour neemt de chauffeur je mee achter de schermen van de luchthaven. Je komt er achter hoe de brandweer werkt, hoe een hangar er van dichtbij uitziet en waar de naam ‘Schiphol’ eigenlijk vandaan komt. De gids vertelt je alles over de geschiedenis van het vliegveld en over hoe de toestroom van miljoenen mensen per jaar in goede banen geleid wordt. Daarnaast kan je in de bus Nederlandstalige video’s bekijken over bijv. wat er nodig is om een vliegtuig te laten vliegen en hoe Schiphol omgaat met veiligheid. De tour duurt ongeveer een uur en begint en eindigt op Schiphol Plaza.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 december 2019 je entreeticket. Bestellen doe je op https://www.lovers.nl/nl/schiphol-experience/ met gebruik van je groupon-code.
Meer info: kinderen jonger dan 16 jaar oud mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee met de tour. Een kinderticket is geldig voor kinderen van 0-12 jaar oud, een volwasseneticket is geldig voor personen vanaf 12 jaar oud. Iedereen van 14 jaar of ouder moet zich kunnen identificeren. Opstaplocatie: Schiphol Plaza, Planes@Plaza-winkel, Schiphol. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schiphol Experience

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.