Geen nieuwe meldingen

Bredalaan 161, Eindhoven

Visagie-workshop van 2 uur bij Schoonheidssalon Masquerade in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Onder leiding van een gediplomeerd visagist leer je met een groep van 2 tot 8 personen hoe je jezelf professioneel kan opmaken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een masker kan make-up je eigen gezicht zowel verbergen als accentueren en kan je je helemaal jezelf of juist een compleet ander persoon voelen als je het op hebt. Kruip 2 uur lang in de huid van een professionele visagist met een workshop bij Schoonheidssalon Masquerade.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een visagie-workshop van 2 uur voor 1 persoon (waarde € 39,50)
  • € 39,50 voor een visagie-workshop van 2 uur voor 2 persoon (waarde € 79)

Onder leiding van een gediplomeerd visagist leer je met een groep van 2 tot 8 personen hoe je jezelf professioneel kan opmaken. Zo leer je hoe je oneffenheden camoufleert, de juiste foundation voor je huidskleur kiest en je ogen, mond en jukbeenderen meer kan laten spreken. Je krijgt handige tips over het aanbrengen van verschillende soorten make-up en je leert over het effect dat verschillende kleuren kunnen hebben. En als je dat graag wil, kan je zelfs een thema kiezen voor je look, waaronder overdag, ‘s avonds, glamour, smokey eyes, extreem, bril, oudere huid en fantasie. En terwijl iedereen bezig is haar voorkeur in de praktijk te brengen, geeft de visagist de deelnemers persoonlijk advies. Tussendoor kan je onbeperkt koffie en thee drinken en je krijgt daar nog iets lekkers bij ook.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Niet mogelijk in de avond.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0627 558 430 of via e-mail op info@schoonheidssalonmasquerade.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. De workshop gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen en kent maximaal 8 deelnemers.. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Masquerade

Mooie nagels, een fris gelaat en soepele schouders; bij Schoonheidssalon Masquerade in Eindhoven kan je binnen wandelen voor een keur aan beauty-behandelingen. Maar niet alleen kan je hier van alles láten doen, je kan er zelf ook enthousiast aan de slag. Bijvoorbeeld met een workshop visagie, een kinderfeestje of het kopen van schoonheidsproducten.