sluit
V-Day

Scooter Rent Amsterdam

3e Hugo de Grootstraat 2 hs, Amsterdam

Scooter huren voor 1 of 2 dagen bij Scooter Rent Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Rijd bijvoorbeeld door de gezellige Jordaan richting centrum of sla linksaf naar Westerpark of rechtsaf voor Vondelpark.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 2 dagen een scooter huren
  • Voor 1-4 personen
  • In het midden van de dingen in Amsterdam Oud-West

  • Op enkele minuten rijden van het stadscentrum
  • Maar ook bijvoorbeeld van het gezellige Westerpark
  • Verken onze hoofdstad vliegensvlug

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 10.00 tot 17.30 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@scooter-rent-amsterdam.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Een dag huur betekent 24 uur. Dus vanaf het tijdstip van ophalen tot hetzelfde tijdstip de volgende dag. De borg is € 350. Geen kilometer toeslag. Je krijgt de scooter met volle tank mee en moet hem met volle tank weer inleveren. Is de tank niet vol, dan betaal je ter plaatse € 10. Let op: je kan enkel met pin of creditcard betalen, met cash betalen is hier niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Scooter Rent Amsterdam

Bij Scooter Rent Amsterdam ben je op een centraal punt in onze hoofdstad om een scooter te huren. Je bent bij het ophaalpunt aan de Derde Hugo de Grootstraat namelijk in no-time in de Jordaan en net zo makkelijk in de rest van het centrum. Om het over de vele groene parken nog niet eens te hebben, want met de scooter ben je ook in een scooterwielomdraai bij o.a. Westerpark, Vondelpark en Rembrandtpark. Op dezelfde locatie kan je bij Rent a Bike Amsterdam trouwens ook terecht om een fiets te huren.