sluit
Local HP

Sensethique

Jan Tooropstraat 629, Amsterdam

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse-behandelingen voor 1-4 zones bij Sensethique Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 29-1.
Code toepassen

In een Notendop

Deze behandeling is ontwikkeld om plaatselijke vetophoping op heupen, billen, benen en andere zones aan te pakken.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
X
X
5 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
januari 28, 2022
Niet naar deze salon gaan! Mevrouw is een oplichtster! Ze wilt je laten bijbetalen voor de behandeling en levert niet de juiste behandeling. De behandeling die je krijgt is een EMS-therapie, wat je ook professioneel bij de fysiotherapie kunt doen. Voor vetbevriezen krijg je hiermee geen resultaat. Daarnaast heb ik maar 1 zone gedaan en heeft ze hiervoor 3 zone verrekend, resterende 2 zones dus nog steeds niet gedaan, omdat zij niet meer reageert op de berichten. Het gaat hier om een prijzige cosmetische behandeling, een gewaarschuwd mens telt voor 2

Over deze deal

Kies uit 8 opties

 • € 69 voor 1x cryolipolyse-behandeling - 1 zone
 • € 119 voor 1x cryolipolyse-behandeling - 2 zones
 • € 169 voor 1x cryolipolyse-behandeling - 3 zones
 • € 189 voor 1x cryolipolyse-behandeling - 4 zones

 • € 169,99 voor 3x cryolipolyse-behandeling - 1 zone
 • € 269 voor 3x cryolipolyse-behandeling - 2 zones
 • € 439 voor 3x cryolipolyse-behandeling - 3 zones
 • € 489 voor 3x cryolipolyse-behandeling - 4 zones

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Je kan kiezen uit verschillende gebieden.

 • Deze gebieden gelden als 1 zone, kies uit:
  • Heupen
  • Buik
  • Billen
  • Zadeltassen
  • Taille
 • Deze gebieden gelden als 2 zones, kies uit:
  • Armen
  • Benen

Één behandeling duurt 30 minuten. Als je voor meerdere behandelingen kiest moet er 2 weken tussen de sessies zitten, om het lichaam goed te laten herstellen en om de behandeling gedurende deze periode nog te laten ‘doorwerken’.

Sensethique Amsterdam

Sensethique Amsterdam vind je in de Jan Tooropstraat, vlakbij het Rembrandtpark in Amsterdam-West, en is prima te bereiken vanaf de Ring A10. Je bent er in professionele handen en helpen de diëtistes en therapeuten je om je afslank-doel te bereiken. Dankzij regelmatige bijscholing én jarenlange ervaring kunnen ze jou met raad en daad terzijde staan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 020 771 9053 of op 0641 298 380 op basis van beschikbaarheid, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sensethique

Afslank-maatwerk, dat is wat Sensethique levert. Het instituut met inmiddels 10 filialen in heel Nederland - werkt met speciale apparatuur voor verschillende behandelingen, gecombineerd met een dieet voor optimale en langdurige resultaten. De specialisten van Sensethique maken een uitgebreide persoonlijke profielkaart en kijken naar alle factoren in het leven van een cliënt. Met meer dan tien jaar ervaring hebben ze hiervoor alle kennis in huis en er wordt bovendien zo veel mogelijk samengewerkt met de huisartsen van de cliënten. Als aanvulling hierop heeft Sensethique een webshop met koolhydraat-arme voedingsproducten, cosmetica en supplementen die jou bij je missie om af te vallen kunnen ondersteunen. Daarnaast ben je bij deze beauty-experts, afhankelijk van de locatie, ook aan het juiste adres voor verzorgde handen en voeten, gezichtsbehandelingen en massages.