Set gebreide muts, sjaal en handschoenen

Set gebreide muts, sjaal en handschoenen

€ 55
€ 29,98
45% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze set met gebreide muts, sjaal en handschoenen kan als set of apart worden gedragen en past zich aan elke kledingstijl aan.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze producten aan, gedistribueerd door Global Items AB

  • Afmetingen sjaal: 180 x 35 cm.
  • Afmetingen handschoenen: 9 x 24 cm
  • Handschoenen geschikt voor het gebruik van smartphones
  • Muts: 23 x 22 cm.
  • Comfortabel
  • Materiaal: 100% acryl
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Machinewas of handwas in koud water

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Global Items AB., die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Global Items AB van 10-09-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Global Items AB.. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: support@globalitems.se. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: Box 54 149 23 Nynäshamn Nynäshamn SE.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.