sluit
TTD Launch

1Beauty Salon Zaandam

Czarinastraat 7, Zaandam

Skinbooster behandeling die bestaat uit een Aquapeel en Nanodermabrasie bij 1Beauty Salon Zaandam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 21-3.
Code toepassen

In een Notendop

Diepe exfoliatie kan de toon, textuur en helderheid van de huid helpen verbeteren.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Skinbooster behandeling
  • De behandeling duurt tussen de 45-90 minuten, afhankelijk van de conditie van de huid
  • En bestaat uit:

Aquapeel

  • Je huid wordt grondig gereindigd en geëxfolieerd waardoor onzuiverheden worden verwijderd
  • Daarna wordt de huis gehydrateerd met serums met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur

Nanodermabrasie

  • Dit is bedoeld om de doorbloeding en het aanmaking van nieuwe huidcellen te stimuleren - Potentiële voordelen: een lichtere en zachtere huid op korte termijn, wat betekent dat make-up soepeler kan worden aangebracht. Na meerdere behandelingen merk je mogelijk een vermindering van zonnevlekken, littekens en fijne lijntjes, evenals een verbeterde huidtint en helderheid.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0636 453 551. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over 1Beauty Salon Zaandam

1Beauty Salon Zaandam is gelegen, zoals de naam al doet vermoeden, aan de rand van het centrum van Zaandam. Eenmaal binnengelopen staat er een beauty-team voor je klaar om je inner glow te laten stralen. Zo ben je hier aan het juiste adres voor een manicure/pedicure, diverse gezichtsbehandelingen met als resultaat een gezonde huid of verschillende laserbehandelingen.