Geen nieuwe meldingen

Schutstraat 110, Hoogeveen

Permanente make-up (eyeliner of wenkbrauwen) voor vrouwen en mannen bij Skintouch in Hoogeveen

Kies optie

In een Notendop

Laat je ogen of wenkbrauwen meer spreken - voor mannen wordt er een subtielere techniek gebruikt, waardoor het er niet ‘opgemaakt’ uitziet.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 49,99 voor permanente eyeliner onder of boven
  • € 89,99 voor permanente eyeliner onder of boven extra dik
  • € 99,99 voor permanente eyeliner onder + boven
  • € 99,99 voor permanente make-up wenkbrauwen (3D hairstroke -techniek of poedertechniek)

Permanente make-up is ideaal als je bepaalde onderdelen van je gezicht sprekender wil maken. De techniek lijkt op tatoeëren door het gebruik van een speciale pen met een naald. Met deze pen wordt pigment aangebracht in de lederhuid. Permanente make-up is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bij de mannen wordt alleen een subtielere techniek gebruikt, waardoor het gezicht sprekender wordt, zonder er ‘opgemaakt’ uit te zien.

Eyeliner

Bij deze mogelijkheid zijn er drie opties mogelijk: een lijntje onder/boven, een extra dik (dubbel) lijntje onder/boven of een lijntje onder én boven. Bij vrouwen wordt een mooi lijntje aangebracht en bij mannen worden er stipjes gezet tussen de wimpers, zodat de ogen sprekender zijn, zonder dat deze er ‘opgemaakt’ uitzien.

Wenkbrauwen

Voor het inkleuren van de wenkbrauwen zijn er twee technieken mogelijk: de 3D hairstroke-techniek en de poedertechniek. Bij de eerste worden er extra haartjes getekend en bij de tweede wordt het gehele oppervlak opgevuld. Voor mannen wordt er subtieler gewerkt met kleuren, om een zo natuurlijk mogelijke look na te bootsen.

Nabehandeling

Voor een optimaal resultaat wordt bij alle vormen van permanente make-up een nabehandeling na vier weken aangeraden. Deze is niet inbegrepen, maar met je groupon krijg je hier wel korting op.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado. Minimumleeftijd 18 jaar.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief nabehandeling. Niet geldig voor opfrisbehandelingen of correcties. Niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skintouch

Deze schoonheidssalon in Hoogeveen is gespecialiseerd in permanente make-up, hair rescue en scalp-pigmentatie. Ben je niet gezegend met een volle haardos of donkere wenkbrauwen, dan ben je hier in goede handen. Ook als je het handig vindt om een permanente lipliner of eyeliner te hebben - zodat je deze zelf niet elke dag hoeft aan te brengen - kan dit hier geregeld worden. Skintouch biedt daarnaast opleidingen tot permanente make-up specialist.