Geen nieuwe meldingen

Sky Service Netherlands

Zelf vliegen met een Cessna tijdens een vliegbeleving van 25, 45 of 70 minuten via Sky Service Netherlands

Resterende tijd beperkt!
Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Tijdens de vliegbelevingen vlieg je je respectievelijk 15, 30 of 50 min. zelf (motor aan/uit) en ze zijn incl. certificaat en verzekeringen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een vliegbeleving van 25 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 129)
  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 389)

De vlieglessen waaraan je met deze deal deelneemt duren in totaal 25, 45 of 70 minuten waarvan je respectievelijk 15, 30 of 50 min. zelf vliegt (motor aan/uit). En je vliegt in een Cessna 172 vanaf vliegveld Teuge.

De vliegbeleving is inclusief een korte briefing, een luchtdoopcertificaat en een compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en een Ongevallenverzekering.

Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag en op feestdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil
Reserveren: verplicht telefonisch van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur en van 14.00 en 17.00 uur op 0553 232 201, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Reserveren op basis van beschikbaarheid i.v.m. weersomstandigheden en milieu inspectievluchten. Minimale lengte is 1,50 meter om te mogen vliegen. Maximale gewicht bij vlucht voor 1 persoon: 95 kg, bij maximaal 3 personen: 225 kg. Er geldt een milieutoeslag van € 10 p.p op weekend- en feestdagen. Extra passagiers mogelijk voor een meerprijs van € 15 bij een vlucht van 25 minuten; € 20 bij een vlucht van 45 minuten en € 25 bij een vlucht van 70 minuten. DVD opname van de vlucht mogelijk voor € 20. Kijk voor alle voorwaaarden van Sky Service Netherlands op: skyservicenetherlands.nl/algemene-voorwaarden-skyservicenetherlands.pdf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sky Service Netherlands

Sky Service Netherlands is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Sky Service Netherlands is een betrouwbare partner voor luchtreclamevluchten, vlieglessen als kadobon, rondvluchten, bedrijfsfeesten, incentives, zakenvluchten - taxivluchten, helikoptervluchten, zeppelinreclame/inflatables/spandoeken, milieu-inspectievluchten en brandweerpatrouillevluchten, foto- en filmvluchten, droppingen, parachutistendemo’s en vliegopleidingen. Voor de vluchten die Sky Service uitvoert met passagiers voldoet het aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. De activiteiten die ze verzorgen zijn veelzijdig te noemen en de uitgangspunten helder: veiligheid, kwaliteit en service staan voorop.

Sky Service Netherlands

Sightseeing of tour, Vliegtocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.