Geen nieuwe meldingen

De Zanden 55, Teuge

Zelf vliegen met een Cessna tijdens een vliegbeleving van 25, 45 of 70 minuten via Sky Service Netherlands

Kies optie
Meer dan 250 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Tijdens de vliegbelevingen vlieg je je respectievelijk 15, 30 of 50 min. zelf (motor aan/uit) en ze zijn incl. certificaat en verzekeringen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Was een super leuke vlucht met goede uitleg en vriendelijk personeel. Alle ruimte voor vragen etc.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 25, 2021
Goed!
L
Lantop reviewer
15 beoordelingen8 beoordelingen
juli 12, 2021
Ik sta daar dubbel in. De jongeman die bij de receptie stond was niet erg klantvriendelijk noch meedenkend. Ik had de Groupon bij me maar op dat deel stond het controle nummer niet. De jongeman deed niet echt zijn best om mee te denken over een eventuele oplossing . Vanaf het moment dat ik het probleem zelf op had gelost en wij met de receptie niet meer van doen hadden, was het allemaal prima!
K
Kim
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 12, 2021
Ontzettend leuke ervaring, Jacco was onze piloot en heeft het met veel plezier en humor gedaan. We konden ook snel nog een vlucht boeken (een dag van tevoren). Zeker een aanrader!
R
Roelof
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 2, 2021
Super, kon niet beter
M
Manon
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 13, 2021
Fantastisch uitje. Piloot Koos was lekker relaxt en ik had erg genoten van de mooie omgeving en goede uitleg van de Piloot
A
Alma
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 8, 2020
Prima
G
Gerben
3 beoordelingen1 beoordelingen
november 5, 2020
Ik kan er niet veel meer van maken dan geweldig. Top geregeld en geweldige mensen. Het is dat er niet meer dan 5 sterren te geven zijn anders kregen ze er 6!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een vliegbeleving van 25 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 129)
  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 389)

De vlieglessen waaraan je met deze deal deelneemt duren in totaal 25, 45 of 70 minuten waarvan je respectievelijk 15, 30 of 50 min. zelf vliegt (motor aan/uit). En je vliegt in een Cessna 172 vanaf vliegveld Teuge.

De vliegbeleving is inclusief een korte briefing, een luchtdoopcertificaat en een compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en een Ongevallenverzekering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag en op feestdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.skyboeking.nl/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Reserveren op basis van beschikbaarheid i.v.m. weersomstandigheden en milieu inspectievluchten. Minimale lengte is 1,50 meter om te mogen vliegen. Maximale gewicht bij vlucht voor 1 persoon: 95 kg, bij maximaal 3 personen: 225 kg. Er geldt een milieutoeslag van € 12,50 p.p op weekend- en feestdagen. Extra passagiers mogelijk voor een meerprijs van € 17,50 bij een vlucht van 25 minuten; € 22,50 bij een vlucht van 45 minuten en € 27,50 bij een vlucht van 70 minuten. DVD opname van de vlucht mogelijk voor € 20. Kijk voor alle voorwaaarden van Sky Service Netherlands op: skyservicenetherlands.nl/algemene-voorwaarden-skyservicenetherlands.pdf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sky Service Netherlands

Sky Service Netherlands is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Sky Service Netherlands is een betrouwbare partner voor luchtreclamevluchten, vlieglessen als kadobon, rondvluchten, bedrijfsfeesten, incentives, zakenvluchten - taxivluchten, helikoptervluchten, zeppelinreclame/inflatables/spandoeken, milieu-inspectievluchten en brandweerpatrouillevluchten, foto- en filmvluchten, droppingen, parachutistendemo’s en vliegopleidingen. Voor de vluchten die Sky Service uitvoert met passagiers voldoet het aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. De activiteiten die ze verzorgen zijn veelzijdig te noemen en de uitgangspunten helder: veiligheid, kwaliteit en service staan voorop.