sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Sneljevaarbewijs

Online cursus Vaarbewijs 1 en/of 2 bij Sneljevaarbewijs

Kies optie
Meer dan 80 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer snel en eenvoudig voor je Vaarbewijs via je computer, smartphone of tablet met recente lesstof in toegankelijke online cursussen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
R
rianne
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 18, 2022
Cursus is helemaal goed en erg uitgebreid. Begrijp de review niet waarin geklaagd wordt over het theorieboek, Want het officiële theorieboek kun je gewoon downloaden.
J
J
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
juni 17, 2022
Minpunten: 1. Wanneer je de toetsen maakt is het soms onduidelijk waarom iets goed/fout is. Dan zou je zelf helemaal terug in de tekst moeten lezen hoe het precies zat. Geen snelle manier van leren dus. 2. Plaatjes zijn heel erg onduidelijk. Op het CBR examen is dit allemaal veel duidelijker. 3. Ook de vraagstellen van de oefentoetsen is niet duidelijk, er wordt niet altijd aangegeven of het BPR of RPR is bijvoorbeeld. Dit is op het CBR examen wel zo. 4. Wanneer je contact probeert op te nemen met de klantenservice, krijg je geen reactie. Pluspunten: Er zijn heel veel toetsen om te mee te oefenen. Na 8 toetsen te hebben gemaakt van de 25 die er beschikbaar zijn was ik het zo zat, dat ik een boek heb gekocht van een andere aanbieder. Dat boek was wel duidelijk! Dat boek heeft mij geholpen en ik was in 1x geslaagd voor Vaarbewijs 1.
J
Jacques
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 18, 2022
Leren op deze manier werkt erg goed. Cursus is erg uitgebreid. Echt een dikke aanrader om zo te leren voor je vaarbewijs examen. werkt ook lekker makkelijk op je telefoon.
L
Laurens
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 11, 2022
Prima deal
J
Joke
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 10, 2022
goed
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 19,95 voor een online cursus Vaarbewijs 1 (waarde € 69,95)
 • € 24,95 voor een online cursus Vaarbewijs 2 (waarde € 79,95)
 • € 29,95 voor een online cursus Vaarbewijs 1 & 2 (waarde € 99,95)

De inhoud van deze online cursussen zijn afgestemd op de examenpraktijk van de laatste jaren. De hoeveelheid lees- en leerwerk is beperkt tot de examenstof en de focus ligt op het oefenen van officiële examens. Zo ben je goed voorbereid op het landelijk examen Vaarbewijs.

Vaarbewijs 1

Vaarbewijs 1 heb je nodig voor een waterscooter of een boot die harder gaat dan 20 km en schepen die langer zijn dan 15 meter. Met Vaarbewijs 1 mag je varen op alle kanalen, rivieren en kleine meren, maar niet op het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer, de Waddenzee, Westerschelde, Oosterschelde, Eems en de Dollard.

In de cursus Vaarbewijs 1 worden o.a. de volgende zaken behandeld:

 • Veiligheid
 • Manoeuvreren
 • Vaarwegmarkering
 • Voorrangsregels
 • Meteorologie
 • Lichten en geluidsseinen

Vaarbewijs 2

Vaarbewijs 2 is eveneens nodig voor een waterscooter of boot die harder gaat dan 20 km en schepen die langer zijn dan 15 meter. Het verschil met Vaarbewijs 2 is waar je mag varen: op alle binnenwateren, inclusief het IJsselmeer, het Markermeer, het IJmeer, de Waddenzee, de Westerschelde, de Oosterschelde, de Eems en de Dollard.

In de cursus Vaarbewijs 2 worden de volgende zaken behandeld:

 • De wettelijke bepalingen voor zover deze van belang zijn voor de veiligheid van de vaart op ruime vaarwateren
 • Navigatie

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail. Aanmelden doe je op http://sneljevaarbewijs.net/activeer-groupon/ met gebruik van je groupon-codes. Volg de stappen en je ontvangt je inloggegevens via de mail.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sneljevaarbewijs

De online cursussen van Sneljevaarbewijs bereiden je voor op het landelijk examen Vaarbewijs. De handige software waarmee je de cursus doet, kan je op je computer, smartphone of tablet gebruiken. Sneljevaarbewijs beschikt over de meest recente lesstof op basis van de huidige vaarregels.