Snel Rijlessen

10-20 autorijlessen incl. theorie- en praktijkexamen bij Snel Rijlessen in Breda, Tilburg of Roosendaal

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code SAVE25. Ends 9-12.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Buckle up voor je eerste autorit zelf achter het stuur en leer hoe je zelfverzekerd, alert en veilig deelneemt aan het verkeer.

Over deze deal

 • Autorijlessen in Breda, Tilburg of Roosendaal
 • Met een pakket naar keuze:
  • 10 lessen + 1 praktijkexamen
  • 15 lessen + 1 theorie-examen + 1 praktijkexamen
  • 20 lessen + 1 theorie-examen + 1 praktijkexamen
 • Leer stapsgewijs hoe je jouw voertuig de baas kan zijn
 • Door op de juiste manier te leren sturen, optrekken en schakelen
 • Om zelfverzekerd, alert en veilig deel te nemen aan het verkeer

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 35. Het pakket met 10 lessen is exclusief theorie-examen, verplicht af te nemen bij Snelrijlessen à € 47,50.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0683 866 041 of online via snelrijlessen.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor beginnende leerlingen. Mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 50 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Snelrijlessen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Alleen geldig in Breda, Tilburg en Roosendaal. De lessen duren 50 minuten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals..

Over Snel Rijlessen

Bij Snel Rijlessen leert een ervaren rij-instructeur je stapsgewijs hoe je een auto bestuurt, zodat je niet alleen snel, maar vooral veilig het verkeer kan trotseren. Alle handelingen die je nodig hebt om jouw auto de baas te zijn worden met je doorgenomen en ook aan besluitvaardigheid in het verkeer wordt volop aandacht besteed. En als je faalangst hebt voor het praktijkexamen, zorgen de instructeurs er voor dat je goed voorbereid het CBR binnen stapt. Snel Rijlessen haalt je op in Breda, Tilburg of Roosendaal, waarna je jezelf weer veilig thuis mag brengen.