sluit
TTD Launch

So Many

Provincialeweg 38, Amsterdam

2 uur onbeperkt Surinaams eten en drinken bij So Many aan het Gaasperpark in Amsterdam Zuid-Oost (vanaf 2 pers.)

Kies optie

In een Notendop

Start je avond bijvoorbeeld met kipsaté en een samosa en bestel daarna o.a. gemarineerde rund me moxi meti-marinade, kousenband en pompoen.

Over deze deal

  • 2 uur onbeperkt Surinaams eten en drinken
  • Lik je vingers af bij de authentieke recepten
  • Denk aan gemarineerde kip, gebakken vis, samosa, gamba's, roti met kouseband en aardappels, baka bana, nasi en bami met groenten en saoto soep
  • Ook onbeperkt drinken is inclusief: geen alcoholische drankjes, maar wel alle frisdrank en Surinaamse sappen

Over So Many

De Surinaamse keuken staat bekend om zijn kleurrijke gerechten en gulle porties. Daarom is dit concept geen gek idee: bij So Many kan je onbeperkt smullen en je vingers aflikken bij alle Surinaamse gerechten op de kaart. De gerechten worden gemaakt volgens authentieke receptuur en ook de (non-alcoholische) drankjes zijn inclusief bij dit all-you-can-eat-concept aan het Gaasperpark in Amsterdam Zuid-Oost. Alle gerechten zijn halal en er wordt geen varkensvlees gebruikt. Verheug je o.a. op gemarineerde kip, gebakken vis, samosa, gamba's, roti met kouseband en aardappels, baka bana, nasi en bami met groenten en saoto soep.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 12 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op https://www.groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op dinsdag t/m vrijdag met een aanvangstijd tussen 17.30 en 20.00 uur. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt je groupon. Maximaal 2 uur onbeperkt eten. Qua drinken is alle frisdrank en Surinaamse sappen inclusief. De deal is exclusief alcoholische drankjes. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over -

-