Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ontspan in de diverse sauna’s, (bubbel)baden en de speciale sneeuwcabine en geniet van een kop koffie of thee met iets lekkers.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


In tegenstelling tot de grote techbedrijven weten hun klanten allang hoe ze zonder kabel kunnen opladen. Kom weer tot de volle 100% met een dag wellness bij SpaWeesp.

De deal

  • € 17,99 voor dagentree met koffie/thee en lekkernij (waarde € 37,50)

Op een steenworp afstand van Amsterdam kan je je onderdompelen in de vele sauna’s en baden van SpaWeesp. Bekijk bijvoorbeeld alle kleuren van het lichtspectrum in de kleurensauna, waar in alle stilte je lichaam en geest weer met elkaar in het reine kunnen komen. De binnen- en buitenbaden bieden welkome afkoeling en de sneeuwkabine is van een heel ander niveau: je krijgt echte sneeuw op je huid en koelt zo geleidelijk af. Een dagje wellness draait om evenwicht, dus om ook je inwendige mens te verwennen kan je een pauze nemen met een kopje koffie of thee en een lekkernij.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdagen en in de kerstvakantie (22 december 2018 t/m 6 januari 2019) geldt een toeslag van € 4,95 p.p. (te voldoen aan SpaWeesp).
Reserveren: verplicht online via https://spaweesp.nl/. Klik rechtsboven op "e-ticket verzilveren". Vul hier je grouponcode in en maak je reservering compleet. Reserveer tijdig want er is een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering is gemaakt.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. SpaWeesp heeft iedere eerste en derde maandag van de maand badkledingdag. . Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaWeesp


Net onder Amsterdam vind je SpaWeesp. Hier staat alles in het teken van ontspannen. Zo zijn er 9 verschillende sauna's zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Naar wens kan je meedoen met speciale opgietingen. In de 2 stoombaden en de diverse zwem- en bubbelbaden, waaronder het Amarantos buitenbad en het in Oosterse stijl gedecoreerde binnenbad, koel je af of warm je nog even extra op. Alsof een dagje sauna niet al relaxt genoeg is kan je hier ook terecht voor een scala aan massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen. Daarnaast kan je een genoeglijk hapje eten in het Mediterraans restaurant en kan je er voor de deur parkeren, zodat je verkwikt weer naar huis gaat.

SpaWeesp

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.