Geen nieuwe meldingen

Moerse Dreef 10, Tilburg

SpaPuur: een hele dag wellness in Tilburg incl. een doe-het-zelf hamamsetje voor thuis

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stop de tijd op het moment dat je de spa binnenwandelt en geniet van wat er allemaal te bieden is én neem een hamamsetje mee voor thuis.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Tussen het vliegen van werk naar huis, een sprintje van de supermarkt naar de school van je kind en het jongleren met potten en pannen door is het wel eens lekker om alles uit je handen te laten vallen. Kom weer op adem tijdens een dagje SpaPuur.

De deal

  • € 15,99 voor dagentree inclusief doe-het-zelf hamamsetje voor thuis (waarde € 37,45)

Je mag de hele dag op ontdekking gaan, maar wel in de langzaamste versnelling. Tijdens je verkenning kan je een Finse of Kelo-sauna tegenkomen, een steencabine met Himalaya Kristalzout en een infraroodsauna. Er loopt een zwembad van binnen naar buiten waar je baantjes in kan trekken of even lekker kan poedelen. Om te zorgen dat je écht tot rust komt, kan je plaatsnemen in een rustcabine waarin een uiterst ontspannende ligstoel klaar staat. Verder zijn er diverse whirlpools, stoom- en dompelbaden en sauna’s waar je de hele dag gebruik van mag maken.

Daarnaast ontvang je een doe-het-zelf hamamsetje om thuis op jouw moment van een hamamritueel te genieten. In het setje zit een scrubhandschoen, olijfzeep en crème die je meerdere keren kan gebruiken. Je scrubt je huid en wast deze met olijfzeep. Na je huid te hebben afgespoeld smeer je je in met de zachte olijf-bodycrème.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 11 januari t/m 28 mei 2019 op alle dagen van de week van 10.00 tot 23.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op badkledingdagen en op vrijdag t/m zondag geldt een toeslag van € 5,25 p.p., te voldoen bij SpaPuur. Bekijk hier de badkledingdagen.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.spapuur.nl/. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per email een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Toegang is mogelijk vanaf 14 jaar. Van 14 t/m 17 jaar geldt echter: entree alleen mogelijk in gezelschap van een volwassene (vanaf 18 jaar). Bij twijfel mag SpaPuur om een legitimatiebewijs vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SpaPuur

Bij SpaPuur in Tilburg gaat het puur om ontspannen in een gastvrije en gezellige setting. Je vindt er verschillende sauna's, bijvoorbeeld de traditionele Finse sauna, de Himalaya-sauna die is opgebouwd uit zoutstenen, de lavendelsauna en de tubesauna die geschikt is om eens lekker bij te kletsen. Daarna (of daarvoor) neem je plaats in een van de vele binnen- of buitenbaden, zoals het buitenbubbelbad of het zoutwaterbad, of loop je door de nevelstraat. Maar vergeet niet om ook je innerlijke mens te verzorgen: in het restaurant of op het terras stil je je trek en ontspan je nog even verder. Elke dinsdag en elke eerste en laatste zondag van de maand is het Badkledingdag bij SpaPuur.

SpaPuur

Spa, Sauna