Geen nieuwe meldingen

Spice Route

Gevers Deynootplein 223, Den Haag

Indiaas all-you-can-eat buffet voor 2-8 personen bij Spice Route

Kies optie

In een Notendop

2,5 uur onbeperkt genieten van curry, naanbrood, diverse soorten vlees en vis van de grill en ter afsluiting één dessert naar keuze.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 22,50 voor een Indiaas all-you-can-eat buffet voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 45 voor een Indiaas all-you-can-eat buffet voor 4 personen (waarde € 90)
  • € 67 voor een Indiaas all-you-can-eat buffet voor 6 personen (waarde € 135)
  • € 89 voor een Indiaas all-you-can-eat buffet voor 8 personen (waarde € 180)

Geniet 2,5 uur lang van een buffet met 10 verschillen de Indiase specialiteiten. Zo kan je kiezen voor regionale curry’s en grillgerechten zoals kip, lam, tilapia vis en vegetarische opties. Vul je bord aan met pilaf rijst en verschillende groentegerechten bereid met de speciale Spice Route masala. Uiteraard is er warm naanbrood en salade voor on the side. Maak het af met verschillende dips en chutneys. En dat zo vaak je wil. Liefhebbers van wijn kunnen krijgen korting op een fles rode of witte Indiase wijn.

Spice Route

Spice Route, voorheen bekend als India Palace Scheveningen, is in een nieuw jasje gestoken met een compleet nieuw team. Het restaurant is gelegen aan zee en dus een mooie plek om van een zonsondergang te genieten. De ervaren chef maakt traditionele Indiase gerechten voor je klaar. Je auto kan je gratis parkeren bij de Strandweg en het Zwarte Pad.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 8 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Je mag 2,5 uur onbeperkt eten. Gerechten buiten het buffet om bestellen is mogelijk voor € 11,95 voor een hoofdgerecht en € 6,50 voor een voorgerecht. Voor Groupon klanten een fles rode wijn Sula Shiraz of een fles witte wijn Sula Sauvignon Blanc uit de wijngaarden van Nasik in India van € 29,50 voor € 25,00 per fles. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spice Route