sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Springbuck

1 of 2 maat- of trouwpakken van Springbuck, opgemeten bij jou thuis

Kies optie

In een Notendop

Je krijgt een maat- of trouwpak van Europese kwaliteit, dat je compleet naar eigen smaak kan samenstellen in het comfort van je eigen huis.

Over deze deal

Elk pak is op een gegeven moment klaar om aan de wilgen gehangen te worden, maar dat is geen reden om in ondergoed naar een bruiloft of sollicitatiegesprek te gaan. Ga weer stijlvol onder de mensen met een gloednieuw pak van Springbuck.

Kies uit de volgende opties


  • € 399,99 voor een maatpak of trouwpak (waarde € 699)
  • € 750 voor twee maatpakken of trouwpakken (waarde € 1398)

Iedere kledingkast verdient op z’n minst één elegant maatpak waarmee je goed voor de dag kan komen bij een sollicitatiegesprek, een meeting of de 90ste verjaardag van je grootmoeder. Daarom levert Springbuck hoogkwalitatieve maatpakken van Europese kwaliteit die je compleet naar eigen smaak kan samenstellen in het comfort van je eigen huis of op het werk. Maak telefonisch een afspraak en de kleermaker komt thuis of op kantoor langs en neemt alle wensen door en meet je op.

Je kan kiezen uit verschillende dessins, knopen en voeringen. Voor een meerprijs is het mogelijk om andere stoffen te kiezen en persoonlijke accenten aan te brengen (het duurste maatpak dat Springbuck op maat maakt kost € 1200). Ook de wijze waarop het gesneden wordt kan je zelf bepalen. De werkwijze van Springbuck is als volgt:

  • Je maakt met Springbuck een afspraak
  • Springbuck bezoekt je in heel Nederland, thuis of op kantoor
  • Springbuck neemt je maten op en bespreekt je eisen en wensen
  • Je maakt een keuze uit het uitgebreide assortiment
  • Na uiterlijk 5 weken vindt de eerste passessie bij je plaats
  • Binnen 1 week volgt de definitieve levering

Springbuck


Springbuck is een flexibele kleermaker die geheel past in de mobiele samenleving van nu, aangezien ze naar jou toe komen in plaats van andersom. Naast maatpakken en overhemden levert het bedrijf ook colberts, dassen, bedrijfskleding en schitterende trouwkostuums.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur op 026 333 3312, o.v.v. Groupon, je NAW-gegevens en telefoonnummer.
Meer info: binnen uiterlijk 5 weken vindt de eerste passessie plaats, vervolgens vindt de definitieve passessie plaats binnen een week. Extra opties zijn in overleg mogelijk tegen een eventuele meerprijs. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Springbuck