Geen nieuwe meldingen

St Frans Bowling

Heumenseweg 192, Wijchen

Wijchen: 1,5 uur bowlen incl. bittergarnituur voor 1-7 personen bij St. Frans Bowling

510+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je speciale worp zien aan je familie of vrienden en geniet ondertussen van een schaal bittergarnituur.

Over deze deal

Een bowling- en een bitterbal hebben dezelfde vorm, rollen als ze een zetje krijgen en zorgen voor een gezellige avond, maar je moet wel goed oppassen dat je ze niet met elkaar verwisseld. Rol de bowlingbal, hap de bitterbal en niet andersom bij St. Frans Bowling.

De deal

  • € 19,99 voor 1,5 uur bowlen inclusief bittergarnituur (20 stuks) op één baan met max. 7 personen (waarde € 43,75)

Oefen je perfecte worp op een van de acht volautomatische banen. Anderhalf uur lang kunnen jullie strikes of spares gooien en nieuwe technieken uitproberen. Laat je niet afleiden, kies een mikpunt uit, zak een beetje door je knieën en laat de bal het werk doen. Al deze inspanning maakt hongerig dus krijg je er een schaal met warme snacks bij.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 024 641 2218, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over St. Frans Bowling

Felgekleurde bowlingballen, bijpassende schoenen, volautomatische banen met video-animatie en discobowlen: bij St. Frans Bowling in het pittoreske Wijchen behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Naast de smakelijke bittergarnituur tijdens het verrassend competitieve spel is het ook mogelijk om voor een speciaal arrangement te kiezen. Maak je avondje uit met vrienden, familie of collega's bijvoorbeeld compleet met een barbecue, onbeperkt grillen of een buffet.