sluit
Gebruik code SALE20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Stam & Beauty

Neuweg 384, Hilversum

Een stralend gezicht met microdermabrasie-behandelingen van 30 min. bij Stam & Beauty in Hilversum

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code SALE20. Ends 30-9.
Code toepassen

In een Notendop

Deze peeling zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd, zodat de huid er weer jonger en stralend uitziet.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
Cheryl
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 7, 2021
Hele vriendelijke huidspecialist ik heb een fijne behandeling gehad. Ik heb bij andere salons wel is gehad dat ze van alles probeerde te verkopen en hier gelukkig niet ik ga hier zeker nog eens heen!
C
Corine
80 beoordelingen51 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 3, 2021
Prima behandeling, voor herhaling vatbaar!
P
Petra
4 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 20, 2021
Goede behandeling en prettige therapeute.
D
D.
15 beoordelingen12 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
april 11, 2021
Vriendelijke specialiste, nette salon. Wat betreft de Groupon: Groupon vermeldt een behandeling ter waarde van 50 euro. De prijs voor deze behandeling in de salon was 37 euro normaal, zonder Groupon en geen 50 euro! Half uur is ook vrij korte behandeling.
antwoordde
Bekijk reactie +

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x microdermabrasie-behandeling van 30 minuten (waarde € 50)
  • € 74,99 voor 3x microdermabrasie-behandeling van 30 minuten (waarde € 150)
  • € 124,99 voor 5x microdermabrasie-behandeling van 30 minuten (waarde € 250)

Het medicijn voor eeuwig jong blijven is helaas nog niet uitgevonden. Maar om dit wel zo goed als mogelijk te benaderen zijn er microdermabrasie-behandelingen bedacht. Deze dieptepeeling van 30 minuten helpt dode huidcellen verwijderen. Door het gebruik van een klein ‘stofzuigertje’ wordt de huid schoongemaakt. Dit zorgt er voor dat uitgezette poriën vernauwen. De bloedcirculatie komt op gang en stimuleert de productie van collageen en elastine. Op die manier kan je rimpels, huidveroudering, pigmentvlekjes, grove poriën, zonneschade en meer tegengaan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandagavond, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://stamandbeauty.nl/ onder het kopje "boek een afspraak" met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 623 1125, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stam & Beauty

Stam & Beauty aan de Neuweg in Hilversum is een bedevaartsoord voor liefhebbers van schoonheid en goede verzorging. Al sinds 1976, toen Sonja hier haar eigen praktijk begon, keren vrouwen regelmatig terug voor het brede scala aan beautybehandelingen. Een ontspannen sfeer en gebruik van natuurlijke en duurzame producten in combinatie met ruim 40 jaar aan ervaring worden 'ingezet' om er een one-of-a-kind reis van te maken. Velen zullen Stam & Beauty wellicht kennen onder de naam Sonja's Beauty Center, maar door de toevoeging van drie nieuwe beautyspecialistes - Lindsay, Jasmijn en Charlotte - heeft de naam een kleine metamorfose ondergaan. Andere naam, maar dezelfde specialisaties, kennis en doorzettingsvermogen om er alles aan te doen jou met een goed gevoel huiswaarts te laten keren.