Geen nieuwe meldingen

Steenvoordelaan 259, Rijswijk

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. verhuizers en transport van Star Verhuizingen

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Snel en veilig verhuizen met hulp van ervaren verhuizers en hun vrachtwagen van 20 m3.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Jeroen
1 beoordelingen1 beoordelingen
2 dagen geleden
Ik geef niet vaak een compliment. Maar deze gasten waren de enige partij die geen fouten hebben gemaakt tijdens onze verbouwing en verhuizing! Als je de weg even kwijt bent met verhuispartijen op Groupon kies dan voor Star verhuizingen!!
B
Brigitte
2 beoordelingen1 beoordelingen
mei 30, 2020
Zijn vriendelijke verhuizers! Alles is netjes in en uitgeladen en op de plekken gezet waar je het wil hebben! Hebben ook een goed gevoel voor humor als je een praatje met ze maakt! Mijn verhuizing is super geregeld! Top!
P
pTOP REVIEWER
22 beoordelingen10 beoordelingen
mei 22, 2020
Heel goed gedaan, op tijd en netjes gewerkt binnen de tijd. Top.
R
Ricky
3 beoordelingen3 beoordelingen
mei 17, 2020
Super nette jongens en ze werken erg hard. Ze hadden een methode bedacht om de dozen en meubels in de wagen te krijgen zonder de trap te gebruiken. Alles kon uiteindelijk door het raam naar buiten. Zal jullie zeker aanraden aan mensen om mij heen die gaan verhuizen! Heel erg bedankt Rambo en Wouter!
W
Wessel
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 15, 2020
Super behulpzaam en aardige mannen. In no time hebben ze me verhuisd.
E
EmielHELPFUL REVIEWER
4 beoordelingen2 beoordelingen
april 1, 2020
De mannen van Star Verhuizingen hebben fantastisch werk verricht. De reservering en afstemming vooraf was helder en adequaat. Bevestiging prettig. Op de dag zelf lekker tijdig begonnen. De heren werken erg efficiënt en alle kwetsbare meubels worden keurig ingepakt en met zorg vervoerd. Zowel richting de vrachtwagen als in de vrachtwagen en vervolgens richting de woning. Binnen de afgesproken tijd was alles overgebracht naar de nieuwe woning. Absoluut een aanrader! Top!
D
daphneTOP REVIEWER
5 beoordelingen5 beoordelingen
april 1, 2020
Super nette verhuizing . Gaan zorgvuldig met je spullen om .. alles liep top
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 31, 2020
Aardige gasten en zeer ervaren!
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Verhuizen is de ultieme relatietest, net als een tentje opzetten op een backpackreis door India tijdens het regenseizoen. Houd het droog met Star Verhuizingen.

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 700)
  • € 209 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 1.050)
  • € 279 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 1.400)

Bespaar jezelf een hoop stress en spierpijn met de verhuisservice van Star Verhuizingen. Wanneer je belt voor een verhuizing, nemen ze eerst telefonisch alle afspraken met je door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is je enige focus het inrichten van je nieuwe huis. De tijd gaat in vanaf het moment dat de verhuizers wegrijden en stopt wanneer ze weer bij hun eigen vestiging terug zijn. Je huisraad wordt veilig vervoerd in een auto van 20 m3.

Tegen een meerprijs kan je deze extra’s bijboeken:

  • Verhuisdozen voor € 3 waarvan € 1 borg
  • Verhuislift voor € 90, minimale afname is twee uur

Voorwaarden

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. augustus 2019 i.v.m. vakantie).
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 070-7431221 of via e-mail op info@starverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon. Let op: check van tevoren eerst de beschikbaarheid voordat je een groupon aanschaft.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: voor een afstand buiten een straal van 50 km rondom Rijswijk geldt een toeslag van € 0,19 per km. Excl. eventuele parkeerkosten. Zaterdag geldt een toeslag van 20%. Voor werkzaamheden op zon-en feestdagen geldt een toeslag van 50%. Deze toeslagen worden berekend bovenop de prijs van je groupon, dus niet op het normale uurtarief. Neem vooraf contact op met Star Verhuizingen voor een indicatie van de totale bijkomende kosten.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de vestiging in Rijswijk en de tijd stopt op het moment dat de verhuizers weer op die vestiging aankomen. Wanneer de tijd overschreden wordt, wordt er € 25 per kwartier extra in rekening gebracht. Huur van een verhuislift is mogelijk, de kosten hiervan zijn € 90 incl. BTW per uur met een minimale afname van 2 uur. Verhuisdozen verhuur à € 3 waarvan € 1 borg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Star Verhuizingen

De verhuisprofessionals van Star Verhuizingen zorgen ervoor dat je volledige inboedel veilig in je nieuwe woning aankomt. Zo helpen ze je met het (de)monteren van meubels, het inpakken van je inboedel, het oude huis woonklaar afleveren en natuurlijk het vervoeren van alle spullen. Als kers op de taart zijn ze 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar, zelfs op feestdagen.

Star Verhuizingen

Plaatselijke dienst, Verhuizers, Aannemer, Verhuizer