sluit
TTD Launch

Stichting Strive and Struggle

2 locaties

Tot 15 karatelessen voor 6 jaar en ouder bij Stichting Strive and Struggle in Den Bosch

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Leer de basics van deze eeuwenoude Japanse vechtkunst tijdens meerdere karatelessen voor jong en oud en noem jezelf een heuse karateka.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor 5 karatelessen - voor 6 jaar en ouder (waarde € 28,75)
  • € 17,99 voor 10 karatelessen - voor 6 jaar en ouder (waarde € 57,50)
  • € 24,99 voor 15 karatelessen - voor 6 jaar en ouder (waarde € 86,25)

Leer de basics van deze eeuwenoude Japanse vechtkunst tijdens meerdere karatelessen voor jong en oud en noem jezelf een heuse karateka.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in. Na inwisseling ontvang je een strippenkaart die nog 3 maanden geldig is op woensdag en vrijdag. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, breng wel je afgedrukte groupon mee naar je eerste bezoek.
Annuleren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: de trainingsdagen zijn woensdagavond en vrijdagavond in Den Bosch. Jeugd van 18.30 tot 19.30 uur. Vanaf 12 jaar van 19.30 tot 21.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stichting Strive and Struggle

Voor wie altijd al zelfverdediging heeft willen leren, is bij Stichting Strive and Struggle aan het goede adres. In de sportzalen in Den Bosch geven Europees kampioen sensei Moustafa Makhlouf en sensei Joey Pagie les in karate. Beiden beschikken ze over een spreekwoordelijke rugzak met jaren ervaring en vele gewonnen toernooien in deze oude Japanse vechtsport. Dat je er van de beste leert, is dus een feit, de rest moet komen vanuit jezelf.