Geen nieuwe meldingen

Storm Aquapark

Rietpolderweg 298, Leidschendam

1-5 keer twee uur suppen bij Storm Aquapark in Leidschendam

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code MYSTERY. Ends 13-6.
Code toepassen
Meer dan 150 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ontdek de groene omgeving van Vlietland vanaf het water per SUP board en maak er 2 uur lang je missie van om rechtop te blijven staan.

Over deze deal

  • 1, 3 op 5 keer twee uur een SUP board huren
  • Meld je uiterlijk 30 september 2021 voor waterpret

  • Trotseer het water van de recreatiegebied Vlietland
  • En probeer dan ook 2 uur rechtop te blijven staan
  • Of neem juist af een toe een verfrissende duik
  • Er is ook een snackwagen aanwezig

Deal-Voorwaarden

Verplicht online reserveren op http://stormaquapark.nl/groupon-reserveren, o.v.v. Groupon. Afhankelijk van weersomstandigheden. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Voor huur van een sup is zwemdiploma A vereist. Je betaalt € 80 euro borg en laat je legitimatiebewijs achter als je met de sup op pad gaat. Koop je een groupon voor meerdere keren suppen, dan moeten alle sessies binnen de geldigheid worden opgemaakt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2021 op alle dagen van de week. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Storm Aquapark

Storm Aquapark in Leidschendam is een walhalla voor elke waterliefhebber. Niet alleen heeft het waterpark een enorme stormbaan waarop je kan rennen, glijden en klimmen; op het parcours vind je ook een watervolleybalveld en trampolines. Je wisselt een frisse duik in het water dus af met een stukje klauteren, rennen en springen en glijdt met hetzelfde gemak weer met een plons het water in. Storm Aquapark biedt fun voor de hele familie, maar stiekem vinden je volwassen vrienden een middagje waterpret ook dol fijn. Behalve de stormbaan trotseren kan je bijvoorbeeld ook recreatiegebied Vlietland verkennen per SUP board.