Geen nieuwe meldingen

Piri Reisplein 70, Amsterdam

Workshop Thai yoga, voetreflex of massage op tafel of stoel bij Thai Hand

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Je leert alle basistechnieken van de genoemde massages. die kunnen helpen om het immuunsysteem te bevorderen en tegen migraine en rugpijn.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Charin
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 29, 2020
Pri
replied
View Comment +
K
Karine
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 24, 2020
Zeer goede service
replied
View Comment +
C
Csilla
4 beoordelingen2 beoordelingen
januari 6, 2020
Super leuke workshop. Professionele begeleiding. Wij gaan nog een keer!
replied
View Comment +
M
Miranda
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 25, 2019
We hebben een hele leuke en leerzame workshop gevolgd. Absoluut een aanrader!
replied
View Comment +

Over deze deal

Kies uit 8 opties

  • € 29,99 voor een workshop Thai yoga voor 1 persoon (waarde € 100)
  • € 49,99 voor een workshop Thai yoga voor 2 personen (waarde € 200)
  • € 39,99 voor een workshop voetreflexologie voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 59,99 voor een workshop voetreflexologie voor 2 personen (waarde € 300)
  • € 39,99 voor een workshop stoelmassage voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 59,99 voor een workshop stoelmassage voor 2 personen (waarde € 300)
  • € 39,99 voor een workshop Thaise therapeutische massage voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 59,99 voor een workshop Thaise therapeutische massage voor 2 personen (waarde € 300)

Tijdens deze workshops oefenen de deelnemers op elkaar, dus je hoeft niemand mee te nemen. Na afloop neem je een didactisch boekje mee naar huis en de workshop is inclusief thee, fruit, hartige en zoete snack. Bovendien kan je na de workshop een volledige massagecursus volgen bij Thai Hand. Maar begin bij het begin. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn:

Thai yoga workshop

In 4 uur leer je de basisbeginselen van de Thai yoga-ontspanningsmassage, een 2500 jaar oude techniek die bekendstaat om de genezende werking. De docenten leren je om verantwoord druk uit te oefenen met gebruik van handpalmen, vingers, ellebogen en knieën. Door zachte acupressuur en yoga-stretches volgt de Thai yoga-massage de energielijnen in het lichaam om het immuunsysteem te verbeteren wat zowel de masseur als de ontvanger in een meditatieve staat brengt.

Voetreflexologie

In 4 uur leer je de basis van een traditionele Thaise Voet Reflexologie-massage samen met een speciaal voetreflexologiestokje. Je leert hoe reflexologie-punten op de voet corresponderen met organen in het lichaam en hoe je daardoor stress kan verminderen en iemand zich weer helemaal energiek kan laten voelen.

Thaise therapeutische massage op de stoel

Je leert een basis traditionele Thaise Therapeutische massage uit te voeren, terwijl je compaan op een stoel zit. Veel mensen werken veel met de computer en krijgen te maken met stijfheid van de spieren, waardoor blokkades ontstaan, het bloed minder goed stroomt, overbelasting van bepaalde spieren en daardoor ontstaan klachten. De stoel massage is gericht op deze klachten te bestrijden.

Thaise therapeutische massage op de tafel

In 4 uur leer je een basis traditionele Thaise Therapeutische massage uit te voeren. Het gaat om een combinatie van Noord- en Zuiderse Thai massage-stijlen die het beste kunnen worden uitgevoerd als de klant op de tafel ligt. Je leert hoe je een complete lichaamsmassage moet geven, gebaseerd op acupressuurtechnieken en stretches.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Thai Hand

Bij Thai Hand leer je de fijne kneepjes van Thaise massages. Alle cursisten van Thai Hand ontvangen na voltooiing van hun traject een certificaat van ITM (International Training Massage) School in Chiang Mai, Noord-Thailand, erkend door de Thaise regering, het ministerie van Volksgezondheid en Onderwijs in Thailand. Maar de lessen volg je gewoon lekker dichtbij huis, in Amsterdam. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op gr.pn/ThaiYoga voor de Thai Yoga massage workshop, op gr.pn/Voetreflex voor de voetreflexologie workshop, op gr.pn/Stoelmassage voor de stoelmassage workshop óf op op gr.pn/Therapeutisch voor de Thaise therapeutische massage workshop, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thai Hand