sluit
TTD Launch

The Count Coffee

Markt 201a, Helmond

Koffieproeverij voor 2, 4, of 6 personen bij The Count Coffee

Kies optie

In een Notendop

Je mag 4 koffie’s van de kaart kiezen en je krijgt er ook nog wat te snoepen bij in de vorm van een koekje en chocolaatje van het huis.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 17,50 voor een koffieproeverij voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 35 voor een koffieproeverij voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 52,50 voor een koffieproeverij voor 6 personen (waarde € 105)

Met een of meerdere vrienden kan je een middagje aan de koffie. Van de kaart kiest iedereen 4 keer een verschillende koffie naar keuze. Zo is er keuze uit verschillende soorten, bijvoorbeeld een no nonsense zwarte koffie in de vorm van een authentieke espresso of iets dat op o cinno eindigt, zelfs latte-lovers kunnen hun slag slaan. Let wel, een frappe telt dubbel. Bij al het koffiegeweld krijgen jullie ook wat zoets er bij te snoepen; een kleine etagere met wat koekjes en chocolaatjes. Nieuwsgierig naar welke koffie’s je allemaal kan bestellen? Neem dan alvast een kijkje op de kaart.

The Count of Coffee

The Count of Coffee is een koffiespeciaalzaak gevestigd op de Markt te Helmond met een voorliefde voor alle soorten koffie. Je kan er terecht voor, uiteraard, een heerlijke ‘cup of Joe’, vergezeld met enkele hapjes, maar ook voor een boeiende workshop.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 049 278 5616.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vrije keuze van de kaart (m.u.v. frisdranken). Maximaal 4 consumptie p.p. Een Frappe telt voor 2 consumpties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Count Coffee