Geen nieuwe meldingen

Singel 460, Amsterdam

Wine & Dine-arrangement voor 2-6 personen bij The French Connection in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Proef 5 creatieve gerechtjes die worden aangevuld met 5 bijpassende wijnen en compleet gemaakt met live jazz-muziek.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Zet het woord “French” voor alledaagse dingen zoals “kiss” en het geeft ze iets magisch waardoor een mooi moment iets onvergetelijks wordt. Ervaar het zelf met tongstrelende gerechtjes tijdens een Wine & Dine-arrangement bij The French Connection.

Kies uit 4 opties

  • € 99,99 voor een Wine & Dine-arrangement voor 2 personen
  • € 149,99 voor een Wine & Dine-arrangement voor 3 personen
  • € 199,99 voor een Wine & Dine-arrangement voor 4 personen
  • € 294,99 voor een Wine & Dine-arrangement voor 6 personen

Tijdens deze zondagavond sta je voor een grote smakelijke verrassing. Niemand weet namelijk wat je gaat eten, behalve de chef zelf. Hij heeft 5 nieuwe gerechtjes samengesteld die gedurende de hele maand geserveerd gaan worden. En juist omdat hij dit weet, heeft hij er ook nog vijf bijpassende wijnen bij uit kunnen zoeken om het geheel compleet te maken. Alsof dat nog niet genoeg was, wordt er ook nog eens live jazzmuziek verzorgd. Op drie fronten geluk dus. Vier zelfs als je bedenkt dat jij de primeur hebt en als eerste de nieuwbakken gerechtjes mag proeven.

Mocht je nou niet zo’n fan zijn van wijn of muziek met veel saxofoongeluid, niet getreurd. Je hebt geen pech, maar óók geluk. Met dit viergangenmenu van de chef maak je op een aangename manier kennis met de diverse smaken uit de Franse keuken. Of val net als je vis met de neus in de boter met dit zevengangenmenu. Zo dineer je in ieder geval zonder band en houd je de keuze om wijn te laten schenken nog even open.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op elke eerste zondag van de maand tussen 18.00 en 22.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The French Connection

Op het Singel in Amsterdam - om de hoek bij de Leidsestraat en tegenover het Spui - zit The French Connection. Het restaurant zit in het souterrain van een monumentaal grachtenpand en heeft een wijnkelder-uitstraling met bakstenen muren, grote donkerbruine balken, gewelven en moderne meubels met leer en staal. Chef Jef van den Hout houdt de kaart charmant compact en serveert tussen de 4 en 8 gangen met weloverwogen culinaire gerechten. De gerechtjes zijn geïnspireerd op de Franse keuken en veranderen gedurende de seizoenen. Zo probeert Jef keer op keer smakelijke kunstwerkjes te maken die niet alleen voor een connectie met de Franse keuken zorgen, maar hopelijk ook aan tafel.