Geen nieuwe meldingen

Traverse 4, Almere

Citymall Almere: € 20 speeltegoed voor de arcade van The Game Box

Kies optie

In een Notendop

Game in het centrum van Almere naar hartenlust op een van de vele arcade-kasten, duik in de videogames en spaar tickets voor leuke prijzen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 10 voor een pas met € 20 speeltegoed

Je speelt bij The Game Box de nieuwste arcade-games uit Amerika, maar ook vertrouwde klassiekers zoals Streetfighter en actieve spellen als airhockey zijn aanwezig. Bij deze arcadehal ontvang je een pas met daarop € 20 speeltegoed. Deze pas maak je persoonlijk - door je te registreren en de pas aan je account te koppelen - en hoef je niet in één keer op te maken. Games kosten tussen de € 0,29 en €1,99 en al spelende krijg je tickets, waarmee je kan sparen voor prijzen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, je hoeft je groupon alleen mee te nemen.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je ontvangt per persoon een pas met daarop het speeltegoed. Je pas is persoonlijk en hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Gewonnen ‘tickets’ waarmee je prijzen kan winnen blijven één jaar geldig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Game Box

In april 2017 heeft The Game Box zijn deuren geopend in de Citymall Almere als "Family Entertainment Center". Wat je hier doet? Jong en oud gamen er hier op los op de allernieuwste arcade-spellen: niet alleen actieve games zoals basketballen en airhockey, maar ook de welbekende muntschuivers, flipperkasten, motor- en autoracers, Jurassic Park-simulatoren, een "electric chair", videogames en meer. Bij ieder spel win je tickets die je direct kan inwisselen of op kan sparen, voor mooie prijzen.