Geen nieuwe meldingen

The Gold Xperience

Laanstraat 89a, Baarn

Maak je eigen unieke sieraad tijdens een 5 uur durende workshop Edelsmeden bij The Gold Xperience in Baarn

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Tijdens de uitgebreide workshop in een volledig uitgerust atelier/edelsmederij in Baarn leer je de basistechnieken van het edelsmeedvak.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 49 voor een workshop edelsmeden voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 99 voor een workshop edelsmeden voor 2 personen (waarde € 198)

Het sieraad dat het beste bij jou past en dat je tot nu toe nog niet bij een juwelier kon vinden maak je zelf - onder begeleiding van een creatieve expert die je vertelt wat er mogelijk is met welke materialen en die jou inspireert tot het maken van iets ‘eigens’. Tijdens deze 5 uur durende workshop in het volledig uitgeruste sieradenatelier/edelsmederij van The Gold Xperience in Baarn leer je de basistechnieken van het edelsmeedvak. Je mag gebruik maken van alle aanwezige gereedschappen. Gebruik van onedel metaal is bij de prijs inbegrepen (edel metaal tegen meerprijs). Koffie en thee zijn ruimschoots aanwezig en voor € 7,50 kan je ook een lunch bijboeken. Na de workshop is er nog voldoende tijd om Baarn te ontdekken voor een bijpassende outfit of een diner als première of viering van je nieuwe persoonlijke kunstwerk.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag van 11.00 uur t/m 16.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 310651203400 óf via e-mail op info@thegoldxperience.com o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd is 12 jaar. Maximaal 8 personen per workshop. Lunch kan je bij boeken voor € 7,50 per persoon. En voor € 25 extra per persoon, kan je ook werken met zilver. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Gold Xperience

The Gold Xperience is een inspirerend en vertrouwd adres voor het laten maken van sieraden, parels rijgen, graveren, trouwringen naar eigen ontwerp, vingerafdrukken, as-sieraden en kleine voorwerpen zoals bijvoorbeeld babyrammelaars, zilveren sierdoosjes en jubileumspeldjes. Ook voor horlogebandjes (vervangen of reparatie), het vervangen van batterijtjes, workshops en cursussen en reparaties door een ervaren goudsmid/edelsmid kan je bij The Gold Xperience terecht. De locatie is goed bereikbaar, op loopafstand van het treinstation en gratis parkeren voor de deur.