sluit
Gebruik code SALE20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

The Harbourlights

Koningin Wilhelmina Boulevard 9, Noordwijk

Burger naar keuze, inclusief friet en salade bij The Harbourlights in Noordwijk

Kies optie

In een Notendop

Kies een van de twee rijkelijk belegde burgers, die geserveerd worden met een frisse salade en knapperige frietjes.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 8,50 voor een burger naar keuze voor 1 persoon (waarde € 17)
  • € 16,50 voor een burger naar keuze voor 2 personen (waarde € 34)
  • € 24,50 voor een burger naar keuze voor 3 personen (waarde € 51)
  • € 31,50 voor een burger naar keuze voor 4 personen (waarde € 68)

Na een dag uitwaaien op het strand of flaneren over de boulevard strijk je neer bij The Harbourlights voor een hamburger naar keuze. Dit is geen traditionele burger. De chef heeft namelijk ondervonden dat je met een hamburger oneindig veel kanten op kan. Om je niet op een dwaalspoor te brengen, heb je de keuze uit twee verschillende soorten, namelijk: “BigBurger Harbourlights” en “GeitenkaasBurger Harbourlights”. De eerste variant bestaat uit een riant stuk vlees met uitjes, paprika en een pittige saus, terwijl de tweede optie is belegd met gebakken geitenkaas, walnoten honing en ui. Mocht je een extra topping willen, dan kan je kiezen voor een plak cheddarkaas, bacon en salami. Welke burger je ook kiest, je krijgt er hoe dan ook knapperige friet en salade bij geserveerd.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 juli 2018 op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 3 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Bij beide burgers kan je ook nog de volgende opties extra kiezen: cheddarkaas, bacon en salami - alle drie deze opties zijn bij de deal inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Harbourlights

Volg de twinkelende lichten van de boulevard te Noordwijk naar het gezellige bruine café The Harbourlights. Daar word je al 30 jaar lang hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel, dat je uitnodigt om een drankje te doen op een houten kruk aan de bar of om een hapje te eten op een zachte leren stoel aan een van de kenmerkende ronde tafels waar grootmoeder vroeger een kleedje over legde. Sinds een jaar of 10 staat Frank Schipper aan het roer en is hij tot op de dag van vandaag bezig The Harbourlights zoveel méér te laten zijn dan alleen een bruincafé. Live sportwedstrijden uitzenden op de televisie, het schenken van "Frank Bier" van eigen recept en een vernieuwde keuken dragen hier allemaal aan bij. Tel daarbij op een gezellig muziekje om rustig op mee te neuriën en het uitzicht op de kustlijn en alle ingrediënten voor een gezellige avond met vrienden en/of familie zijn aanwezig. De rest is aan jou.