Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Visserstraat, 4, Aalsmeer

Waxen in een zone naar keuze voor mannen en vrouwen bij The Skin Effect in Aalsmeer

Kies optie

In een Notendop

Laat het aan een wax-specialist - gewapend met warme wax-strips - over om jouw ongewenste haargroei voor 3 tot 8 weken gedag te zeggen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
E
Eleonore
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 19, 2021
Goede service. Gaat voor kwaliteit ipv kwantiteit. Wilt resultaten behalen en denkt goed mee met de klant.
I
iljatop reviewer
13 beoordelingen5 beoordelingen
mei 21, 2021
Vriendelijk en profes

Over deze deal

 • Waxen in een zone naar keuze
 • Behandelingen voor zowel mannen als vrouwen
 • Zeg voor 3-8 weken gedag tegen ongewenste haartjes

 • Vrouwen hebben keuze uit de volgende zones:
  • Onderbenen + bovenbenen
  • Onderbenen + bovenbenen + onderarmen
 • En mannen kunnen kiezen uit deze opties:
  • Borst + buik
  • Rug + schouders

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Voor twee behandelingen geldt: de eerste behandeling moet binnen deze geldigheid vallen. Daarna heb je nog 3 maanden de tijd voor de tweede behandeling. Er moeten tussenpozen van minimaal 3 weken tussen de behandelingen zitten. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0850600399 of via e-mail op info@theskineffect.nl, selecteer de behandeling van je groupon en vermeld Groupon in het veld 'kortingscoupon'. Niet geldig i.c.m. andere acties. Niet geschikt i.c.m. IPL ontharen, de eerste 4 maanden zwangerschap, diabetes en beschadigde huid. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over The Skin Effect

Bij The Skin Effect in Aalsmeer staat jouw huid op nummer één. De huidspecialisten ontfermen zich hier over onzuiverheden zoals wallen, couperose, veroudering, rimpeltjes, acné en striae. Maar ook ongewenste haargroei, tatoeages, kalknagels en haaruitval kunnen hier worden aangepakt. Doel van alle behandelingen is dat jij je kiplekker en bovenal gezond voelt in je eigen lichaam; ook wel The Skin Effect genoemd.