Geen nieuwe meldingen

The Uptown Meat Club

van baerlestraat 7, Amsterdam

Lunch of diner bij The Uptown Meat Club in Amsterdam Zuid vanaf 2 pers.

340+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Stevige lunch of diner met een Burger belegd met little gem, Stolwijker belegen kaas en chorizo of een Triple-P, een pita met pulled pork.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 14,50 voor een lunch met Uptown burgers of Triple-P’s voor 2 personen (waarde € 29)
  • € 28,50 voor een lunch met Uptown burgers of Triple-P’s voor 4 personen (waarde € 58)
  • € 43,50 voor een lunch met Uptown burgers of Triple-P’s voor 6 personen (waarde € 87)

  • € 16,50 voor een diner met Uptown burgers of Triple-P’s voor 2 personen (waarde € 33)
  • € 32,50 voor een diner met Uptown burgers of Triple-P’s voor 4 personen (waarde € 66)
  • € 49,50 voor een diner met Uptown burgers of Triple-P’s voor 6 personen (waarde € 99)

De Uptown Burger is een Aberdeen Angus burger met little gem, Stolwijker belegen kaas en chorizo. Uiteraard horen daar frietjes bij die de burger vergezellen. De Triple-P is een pitabroodje gevuld met pulled pork, BBQ-saus, rode curry mayo en lente-uitjes.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop. De lunch is geldig op alle dagen van de week tussen 12.00 en 17.00 uur. Het diner is geldig op maandag t/m donderdag en zondag tussen 17.00 en 22.00 uur.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Uitsluiten te gebruiken als lunch/diner, afhankelijk van de door jou aangekochte groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Uptown Meat Club

Wie van vlees houdt is bij The Uptown Meat Club aan het juiste adres. Ze zijn hier niet alleen gespecialiseerd in smakelijke burgers, maar ook in entrecôtes, steaks, rib-eys en T-bones. Het vlees wordt bereid in een speciale Mibrasa houtskool-grilloven en wordt vervolgens geserveerd met diverse hoge kwaliteit bijgerechten, zoals rozeval aardappeltjes, versgeroosterde groenten en pesto van het huis. Neem ook eens een kijkje op de uitgebreide wijnkaart.